21. februar 2019
En løbende ost? Indehaveren af ostebutikken Caseus, Allan Hendrichsen, tog de 10 kilometer i gadeløbet med en speciel hovedbeklædning. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

En løbende ost? Indehaveren af ostebutikken Caseus, Allan Hendrichsen, tog de 10 kilometer i gadeløbet med en speciel hovedbeklædning. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se video og billeder fra gadeløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se video og billeder fra gadeløbet
Roskilde - 22. august 2018 kl. 09:19
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskildes gader og stræder i bymidten var tirsdag aften endnu en gang fyldt med løbere, da den årlige udgave af Spar Nord Gadeløb blev afviklet.

arrow Læs også: Billeder: Kvindeløb for 10. gang

Omkring 300 stillede til start og løb enten 2,5, fem eller 10 kilometer, mens 39 børn deltog i det 1,5 km lange børneløb.

For 11 år siden toppede gadeløbet med 1300 deltagere, men siden er antallet faldet drastisk, og i år blev der sat ny bundrekord. Hidtil var 2015 året med det laveste antal deltagere, hvor 436 stillede til start, dvs. omkring 100 flere end i år.

Det lave antal blev allerede varslet ved forhåndstilmeldingen, hvor kun 200 havde meldt sig. Til gengæld var der lige som sidste år mange, som tilmeldte sig på selve løbsdagen, men udviklingen er noget, der vækker til eftertanke hos arrangøren IK Hellas.

- Vi taler selvfølgelig om det, men vi kan også se, at de andre motionsløb er ude for det samme. Det er vores sponsorer, som afgør, hvor smertegrænsen går, så vi skal have en dialog med dem efterfølgende. Ellers synes jeg, at vi havde en god aften, og deltagerne var glade og tilfredse, siger løbsarrangør Jonna Arentoft fra IK Hellas.

arrow Se billederne: Parkstafet havde igen vejrguderne med sig
13. juni 2018 kl. 00:39 Opdateret: kl. 23:21
arrow Video og billeder: 1000 kvinder fik luftet løbeskoene
06. september 2017 kl. 09:08 Opdateret: kl. 09:08

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk