28. november 2020
To af en slags: Ejendomsmægler Jesper Nielsen åbner filial i Roskilde. Det er fagfællen Laura Heideby, der står for udlejningen af lokalet i Sankt Ols Gade 13.
gallery icon

Se billedserie

To af en slags: Ejendomsmægler Jesper Nielsen åbner filial i Roskilde. Det er fagfællen Laura Heideby, der står for udlejningen af lokalet i Sankt Ols Gade 13.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se hvor kendt TV-mægler rykker ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se hvor kendt TV-mægler rykker ind
Opdateret 29. oktober 2020 kl. 09:48
Roskilde - 29. oktober 2020 kl. 01:13
Af Tekst og foto: Tomas Skov

Claus Lind og Nygaard Rideudstyr har forladt adressen i Sankt Ols Gade 13, og efterspørgslen på de 124 kvm plus kælder har ikke fejlet noget efter fraflytningen. Erhvervsmægler Laura Heideby spurgte blot rundt i sit netværk, hvorefter fire interesserede lejere meldte sig.

Sidegaderne sælger

- Ifølge lokalplanen må liberalt erhverv jo ikke ligge i gågaden. Så vi ser generelt en god søgning på lejemål i mellemstørrelsen - og særligt i sidegaderne, der åbner mulighed for flere forskellige branchetyper, fortæller Laura Heideby, som fortsat oplever en stor efterspørgsel i byen på lokaler til kontor, servicefag og bespisning.

Livsstilsbrand

Den heldige nye lejer blev ejendomsmægler Jesper Nielsen, der også er kendt som mægler i diverse tv-programmer gennem 17 år. Han driver en række ejendomsmægler-forretninger i København og Nordsjælland, og åbner altså nu sin niende af slagsen på hjørnet af Sankt Ols Gade og Domkirkestræde.

Forude ligger nu en omfattende renovering af lokalerne, der vil blive indrettet med eksklusive New Yorker-vægge og sorte vinduesrammer i stil med de øvrige filialer.

- Vi er et livsstilsbrand, hvor alle arbejder sammen i et fællesskab. Det handler om boliger i begge ender af skalaen, der ønsker vores tilgang og ‘indpakning’. Vi kommer med en anden vinkling på boligsalg, siger Jesper Nielsen, der startede konceptet i 2010, og fik Nykredit Mægler med som partner i januar 2019.

Det bliver franchisetageren Christel Arnfjord, der kommer til at drive den lokale afdeling af ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen, som forventes at åbne dørene i marts 2021.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk