13. april 2021
Ofelia spillede seks numre, og var selv glad for resultatet på scenen, hvor en del af hendes venner fra Roskilde var mødt op for at høre hende.
gallery icon

Se billedserie

Ofelia spillede seks numre, og var selv glad for resultatet på scenen, hvor en del af hendes venner fra Roskilde var mødt op for at høre hende.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Ung sangerinde klar til at indtage scenerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Ung sangerinde klar til at indtage scenerne
Roskilde - 21. oktober 2013 kl. 13:29
Af Malene Koops Grønborg

Roskilde: Hun har sunget og spillet musik i mange år, men fredag aften stod Olivia Axelsen for første gang på scenen med egne sange og eget band på Gimle, hvor hun varmede op for danske Sebastian Lind.

- Jeg synes, jeg har spillet og spillet og spillet i så mange år. Og jeg er så klar til det her, fortalte den 22-årige musiker, inden hun gik på scenen til DAGBLADET Roskilde.

Olivia Axelsen er opvokset i Roskilde og har gået på Roskilde Katedralskole. Hun har i mange år spillet både klaver og gået til samspil på musikskolen i Roskilde, men det var først, da hun flyttede hjemmefra til København som 20-årig, at der for alvor kom gang i sangskriveriet.

- Det var hårdt at flytte hjemmefra og ikke rigtig vide, hvad man skulle gøre af sig selv. Det var en helt ny by, og det var en stor mundfuld samtidig med at det var spændende. Og der blev jeg på en måde presset til det stadie, hvor nogle følelser skulle ud, fortæller Olivia.

Det nye kapitel i hendes liv satte gang i sangskrivningen, og da hun tog på musikhøjskole i Sverige, begyndte hun at spille sammen med nogen af højskolekammeraterne og en kammerat mere kom med, og Ofelia med band blev dannet.

- Navnet Ofelia var noget, som min booker fra bureauet Pocket Levels og jeg fandt på. Jeg trives ikke rigtig med Olivia Axelsen. Det er mig, når jeg er sammen med min familie og venner, men jeg synes ikke rigtigt, det passede i forbindelse med musikken - og så lyder det måske lidt af leverpostej, smiler Olivia.

- Så det blev til Ofelia, og Ofelia er jo også mig. Det er bare musik-mig, siger hun.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk