20. oktober 2020
Den Kongelige Livgardes Musikkorps gav for niende gang en gratis koncert på Roskilde Kloster med svenske Andreas Hanson som dirigent. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Den Kongelige Livgardes Musikkorps gav for niende gang en gratis koncert på Roskilde Kloster med svenske Andreas Hanson som dirigent. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Stort fremmøde til koncert på kloster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Stort fremmøde til koncert på kloster
Opdateret 08. august 2018 kl. 09:43
Roskilde - 08. august 2018 kl. 08:56
Af Lars Ahn Pedersen

Vejrguderne har ofte spillet arrangørerne et puds i de år, hvor der har været arrangeret skumringskoncert på Roskilde Kloster med Den Kongelige Livgardes Musikkorps. Tirsdag aften var det dog kun varmen, der kunne klages over, og publikum kvitterede ved at møde op til den gratis koncert i stort antal.

arrow Læs også: Livgardens Musikkorps satte sig selv i skyggen

Plænen foran klosteret var helt fyldt op, og de senest ankomne måtte enten stille sig helt ned bagest ved hækken ved Klosterstien eller ud i siderne. De anslået 6-700 tilskuere blev belønnet med et program, som bød på alt fra et »West Side Story«-medley og »Danmark, nu blunder den lyse nat« til mere sjældent hørte værker som Carl Nielsens »En sagadrøm« og Steven Verhelsts »Capriccio«.

Sidstnævnte adskiller sig ved at indeholde en solo for bastrombone, og det gav trombonisten Daniel Ankjær Clemmensen en sjælden mulighed for at udmærke sig. Han fik dog hård konkurrence af domkirkens klokker og en af forsvarets helikoptere, der besluttede sig for at cirkle to gange hen over klosteret lige på det tidspunkt.

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk