17. oktober 2019
Hal 9 på Musicon er i weekenden fyldt med kunstnere, som viser deres værker frem under Musicon Kunstfestival. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Hal 9 på Musicon er i weekenden fyldt med kunstnere, som viser deres værker frem under Musicon Kunstfestival. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Kunstfestival i gang på Musicon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Kunstfestival i gang på Musicon
Roskilde - 24. maj 2019 kl. 17:19
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er nok de færreste kunstnere, der kan finde på at vende tilbage til en kunstfestival, hvor de har solgt meget lidt eller slet intet. Men arrangørerne af Musicon Kunstfestival oplever ofte, at kunstnere kommer igen, selv om de ikke har haft nogen økonomisk gevinst ved at deltage.

- De siger, at de kommer igen på grund af hyggen og intimiteten. Vi adskiller os fra de store kunstmesser ved, at det ikke handler om, at der skal tjenes penge, fordi vi er en forening, siger Erik Schwarzbart fra foreningen Kunst på Musicon, der står for Musicon Kunstfestival.

Fredag eftermiddag åbnede den ottende udgave af festivalen, der også holdes lørdag og søndag i den store Hal 9 på Musicon og byder på 65 kunstnere fra Roskilde og store dele af Sjælland. Alle de medvirkende kunstnere er medlemmer af Kunst på Musicon, med undtagelse af årets gæstekunstner Morten Plesner, som er inviteret, fordi hans rå stil »passer godt til Musicon«, ifølge Erik Schwarzbart.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk