28. september 2021
Dansk Rakkerpak med Tam Vild på Stændertorvet. (Foto: Jan Partoft)
gallery icon

Se billedserie

Dansk Rakkerpak med Tam Vild på Stændertorvet. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Jane blev vild på Stændertorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Jane blev vild på Stændertorvet
Roskilde - 25. juli 2021 kl. 08:07
Af Tekst og foto: Jan Partoft

Et drama med junglens farer og udfordringer blev rullet ud på Stændertorvet, da teatergruppen Dansk Rakkerpak gav forestillingen Tam Vild.

De mange folk, der var bænket foran scenen ved tårnet, kunne følge med i hvordan tre skuespillere kunne gengive Tarzans liv fra fødslen på et sejlskib til skibbrud, adaptionen af en gorillaflok og mødet med Jane.

Sidstnævnte var en eventyrlysten amerikansk storbydame, der forelskede sig i Tarzan ved at læse tegneserier om junglehelten. Mødet mellem de to, vildmanden og bydamen, blev ikke helt som Jane havde drømt om. Tarzan var ikke længere en smækker ung mand, og junglelivet var lidt anderledes end i fantasien. Til gengæld førte mødet til mange muntre scener, hvor der kunne grines, og de mindste tilskuere blev fanget af den gode og danseegnede musik, der var under forestillingen.

Forestillingen blev fulgt af et pænt stort tilskuerantal, som undervejs fik mange muligheder for et godt grin inden Jane blev vild og kunne udbryde 'Me Tarzan', da hun med sin handlekraft overtog rollen som junglehelten, efter at stykkets skurk havde forsøgt at myrde Tarzan

Se Dansk Rakkerpak var inviteret til at optræde af Roskilde Teater. På onsdag 28. juli klokken 16 er der igen teater på Stændertorvet. Det er gruppen Duo Kaos, der blandt andet bruger en cykel i forestillingen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk