2. juli 2020
Thomas, Nicklas, Astrid og Freja går for tiden på julemærkehjemmet Liljeborg, og de var så klar til at tage imod de mange gæster, som kom for at gå penge hjem til det gode formål, ved gårsdagens julemærkemarch. Den første fra Liljeborg. Foto: Jørgen C. Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Thomas, Nicklas, Astrid og Freja går for tiden på julemærkehjemmet Liljeborg, og de var så klar til at tage imod de mange gæster, som kom for at gå penge hjem til det gode formål, ved gårsdagens julemærkemarch. Den første fra Liljeborg. Foto: Jørgen C. Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: 800 mennesker til julemærkemarch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: 800 mennesker til julemærkemarch
Roskilde - 04. december 2017 kl. 12:34
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi har 559 forhåndstilmeldte, lyder det glad fra Birthe Juul, som er landsformand for julemærkemarchen, og ja, det hedder hun.

arrow Læs også: Julemærkemarch: Roskilde er nu det næststørste startsted

Hun står midt i multihallen på det nye julemærkehjem Liljeborg, som er proppet med mennesker. Nogle er på vej til at hente startnummer til årets julemærkemarch, andre har klaret det formelle og står og hygger sig og taler om, at regnen godt må stoppe, så marchen kan foregå i godt vejr. De 449 voksede til 799, inden søndagen var gået.

Midt i det hele står også fire forventningsfulde børn, som alle er blandt de første børn på julemærkehjemmet.

Thomas Larsen, Grevinge; Nichlas Thirstrup, Trekroner; Astrid Madsen, Jyllinge og Freja Kristensen, Vindinge er alle klar, når altså lige de får fundet deres regnjakker.

- Det bliver så dejligt at gå med andre, at vise stedet frem. Jeg skal både gå med min mor og med mine venner her fra julemærkehjemmet, siger Nichlas Thirstrup.

Astrid Madsen er mest spændt, fordi hun skal overrække blomster til Roskildes borgmester, Joy Mogensen, inden borgmesteren skal holde åbningstale og sende de mange fremmødte af sted.

I øjeblikket er julemærkehjemmet oppe på 23 børn, og løbende vil hjemmet nå op på de 48, der er plads til fordelt på fire hold.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der i sin fulde version kan læses i DAGBLADET Roskilde mandag den 4. december. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk