21. januar 2019
38. udgave af Roskilde Cykel Motions traditionsrige Skjoldenæsholmløbet blev kørt søndag. Der var rekord tilmeldinger i år. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

38. udgave af Roskilde Cykel Motions traditionsrige Skjoldenæsholmløbet blev kørt søndag. Der var rekord tilmeldinger i år. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: Rekord mange deltog i Skjoldenæsholmløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: Rekord mange deltog i Skjoldenæsholmløbet
Opdateret 27. maj 2018 kl. 18:40
Roskilde - 27. maj 2018 kl. 18:06
Af Katrine H. Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 2200 morgenfriske mennesker havde smurt cyklen og fundet sit nyeste cykeltøj frem, da der for 38. gang blev afholdt Roskilde Cykel Motions traditionsrige Skjoldenæsholmløbet søndag.

arrow Læs også: Løbsarrangør vil bekæmpe slangespild

Skolegården i Skt. Jørgens Skole i Roskilde var proppet med spændte cyklister, og det var også flere end normalt. Faktisk var der rekord på tilmeldinger i år.

- Vi har simpelthen slået rekord med tilmeldinger i år, så det er vi selvfølgelig rigtig glade og stolte over. Vi har omkring 2200 tilmeldte og eftertilmeldinger på næsten 150, siger Torben Nielsen, som er løbskommissær og en af arrangørerne bag Skjoldenæsholmløbet.

Til løbet var der mulighed for at cykle 145 km, 82 km og 42 km. Hvor størstedelen havde bevæget sig ud på den længste rute med 1200 tilmeldinger. 890 mennesker var tilmeldt 82 km ruten, mens 70 var tilmeldt ruten på 40 km.

Det var en tilfreds løbskommissær, som kunne ånde lettet op efter cykelløbet, da alt gik lige efter planen.

- Det er gået super godt, vi har ikke haft nogle uheld og meget få punkteringer. I dag er også perfekt cykelvejr. Det er lige tilpas, det er ikke for varmt eller koldt, og der er ikke meget vind. Vi har haft 150 eftertilmeldinger, og det kan være på grund af vejret, siger han.

En af dem som deltog i løbet var Rikke Andreassen, hun havde sammen med sine to kollegaer begivet sig ud på 82 km ruten.

- Det er min femte gang i træk, jeg deltager, men første gang jeg cykler med mine kollegaer. Jeg plejer at tage 145 km ruten, men mine kollegaer overtalte mig til at tage 82 km, siger Rikke Andreassen.

Rikke Andreassen deltager i cykelløbet som en optakt til »Tøseturen« næste søndag, som er et motionscykelløb i Køge på 114 km.

Selvom hun vil beskriver sig selv som en rutineret cyklist, var det stadig en hård rute til Skjoldenæsholmløbet.

- Det var hårdt, men mest fordi der var så mange bakker. Det føles næsten som om, der ikke var andet. Men det var sjovt og det var en rigtig god oplevelse endnu engang, siger hun.

Hun kom i mål med sine to kollegaer efter to timer og 48 minutter.

Læs hele artiklen i DAGBLADET.

arrow Et cykelløb for de hurtige og de magelige
20. juni 2016 kl. 10:50 Opdateret: kl. 10:50

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk