16. oktober 2019
Over 200 gymnaster indtog gulvet ved Roskilde hallerne lørdag, da Roskilde GymBattle blev afholdt for fjerde gang. Foto: Morten Bjørneboe
gallery icon

Se billedserie

Over 200 gymnaster indtog gulvet ved Roskilde hallerne lørdag, da Roskilde GymBattle blev afholdt for fjerde gang. Foto: Morten Bjørneboe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: 200 gymnaster dystede mod hinanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: 200 gymnaster dystede mod hinanden
Roskilde - 04. november 2018 kl. 18:02
Af Katrine H. Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 200 unge gymnaster fra hele Danmark indtog gulvet ved Roskilde hallerne, da der lørdag blev afholdt Roskilde GymBattle for fjerde gang.

Der blev dystet i disciplinerne i rytme, tumbling og trampet, hvor dommerne vurderede ud fra udførelse og sværhed.

Gymnasterne var alt fra 7 til 20 år, og der blev dystet efter aldersgruppe. En af de yngste deltagere var 9-årig Lærke Kragh Hjorth-Westh fra Roskilde TeamGym, der deltog for anden gang. Sidste år blev det til en 3. plads, og mavefornemmelsen var også god i år.

- Jeg synes, det gik godt. Det er rart, når man har brugt meget tid på at øve derhjemme. Det er rigtig sjovt at vise, hvad man kan og finde ud af sine styrker og svagheder, siger Lærke Kragh Hjorth-Westh.

- Til dette arrangement har de selv mulighed for at vælge, hvilke øvelser de vil optræde med. Normalt er det træneren, der vælger, tilføjer Lærkes mor, Camilla Kragh Hjorth-Westh.

Mette Just er bestyrelsesmedlem hos Roskilde Teamgym og med til at arrangere Gymbattle. Hun glædede sig over at se alle de fremmødte gymnaster og gæster.

- Vi er glade for igen i år at kunne holde Roskilde Gymbattle, og vise alle de unge talenter frem. Normalt træner gymnasterne i hold, så det er en anderledes oplevelse for dem at skulle optræde alene, men samtidig er det med til at udvikle dem som gymnaster, siger Mette Just.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde mandag den 5. november. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk