8. juli 2020
Tomas Breddam vil være en bredt favnende borgmester, og mulighederne for bedre forlig er blevet forbedret i løbet af hans første måneder i borgmesterstolen, hvor forholdet til V og K er blevet meget bedre, vurderer han. Foto: Anders Petri
Tomas Breddam vil være en bredt favnende borgmester, og mulighederne for bedre forlig er blevet forbedret i løbet af hans første måneder i borgmesterstolen, hvor forholdet til V og K er blevet meget bedre, vurderer han. Foto: Anders Petri
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samarbejde er blevet »voldsomt meget bedre«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samarbejde er blevet »voldsomt meget bedre«
Roskilde - 19. november 2019 kl. 15:43
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er Tomas Breddams erklærede ambition at favne bredt, men til at begynde med, var hen temmelig frustreret over især V, erkender han.

arrow Læs også: Borgmester spændt på ekstra gear

- Jeg håber at være den borgmester, der kan tale med alle og nå til rimelige kompromisser med alle. Det vil jeg virkelig gerne kendes for. Med V og K har der været nogle knubbede ord - i avisen, i hvert fald - men jeg synes stadigvæk, vi har en vigtig samtale med hinanden i forhold til at lægge linjen for Roskilde. Jeg vil håbe, at samarbejdet kan blive endnu bedre, og i løbet af de 100 dage, der er gået, synes jeg, det er blevet voldsomt meget bedre. Jeg må indrømme, at jeg var meget frustreret i starten, især over Venstre, siger han.

- Hvis man skal have en vigtig politisk samtale, skal man jo mødes i nogenlunde øjenhøjde, og jeg havde rigtig svært ved at møde Venstre der, hvor jeg syntes, de skulle være - og det fik jeg kommunikeret, og det gav luft for mig. Jeg synes, vi skylder borgerne, at vi har en meningsfyldt samtale ud fra de parametre, som vi nu engang er valgt ind på, og vi repræsenterer hver især en del af de borgere, der er derude, så vi skal kunne have en meningsfuld politisk samtale med alle dele af byrådet, og det havde nogle svære kår lige i starten ved V og K. Der kom lidt i øst og lidt i vest, og det gjorde mig frustreret. For mig er det altid vigtigt, at man kan se en eller anden form for linje, og at man kan se, at tingene hænger sammen, og det havde jeg svært ved at se. Det fik jeg også sagt. Og det kan jeg se nemmere nu, siger Tomas Breddam.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow Ny rorgænger runder 100 dage
19. november 2019 kl. 14:08 Opdateret: kl. 12:30
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk