23. februar 2020
SamSara alias Sara Amalie Gerup fra Roskilde stillede op i semifinalen til Dansk Melodi Grand Prix med sangen »For You«, men gik ikke videre i første omgang. Foto: Agnete Schlichtkrull, DR
SamSara alias Sara Amalie Gerup fra Roskilde stillede op i semifinalen til Dansk Melodi Grand Prix med sangen »For You«, men gik ikke videre i første omgang. Foto: Agnete Schlichtkrull, DR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SamSara må vente i spænding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SamSara må vente i spænding
Roskilde - 24. januar 2020 kl. 18:28
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SamSara alias 21-årige Sara Amalie Gerup fra Roskilde var i første omgang ikke blandt de tre semifinalister, der gik videre til finalen i Dansk Melodi Grand Prix 2020. Hun var opstillet i distriktsgruppe Øst, der består af distrikterne P4 Sjælland, P4 Hovedstaden og P4 Bornholm, hvor hun var oppe imod Søren Okholm og Ben & Tan.

arrow Læs også: Melodi Grand Prix bliver uden Roskilde-sanger

Sidstnævnte duo består af Benjamin Rosenbohm og Tanne Amanda Balcells, som begge var med i sidste års udgave af »X Factor«, og det var dem, som havde fået flest stemmer fra brugerne på dr.dk for deres sang »Yes«, da afstemningen sluttede fredag middag.

SamSara og hendes sang »For You«, som hun har skrevet sammen med Lars »Chief 1« Pedersen, Remee og Kwamie Liv, er dog ikke helt ude af billedet, for fredag den 31. januar bliver yderligere to sange udvalgt til finalen af en jury blandt de seks tilbageværende semifinalister.

Kenny Duerlund vandt semifinalen i distriktsgruppe Syd, og Sander Sanchez tog sig af distriktsgruppe Nord (der var ingen distriktsgruppe Vest). De fem sange fra semifinalen får selskab i finalen af fem sange, som på forhånd var blevet tildelt en plads. Det er fortsat en hemmelighed, hvad de sidste fem sange hedder, og hvem der skal fremføre dem.

arrow Sara fra Roskilde er med i semifinalen i Melodi Grand Prix
21. januar 2020 kl. 12:11 Opdateret: kl. 12:05

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk