24. september 2020
Frida Gusta Diamant Larsen og kæresten Morten Nygaard fik også svinget hinanden rundt til tonerne af den latinske musik.
gallery icon

Se billedserie

Frida Gusta Diamant Larsen og kæresten Morten Nygaard fik også svinget hinanden rundt til tonerne af den latinske musik.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Salsa under forårssolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Salsa under forårssolen
Opdateret 19. april 2013 kl. 12:28
Roskilde - 18. april 2013 kl. 15:47
Af Malene Koops Grønborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde: Intense spanske gloser strømmer ud af højttalerne, og melodien kan få enhver til at tænke på sol og sommer. Niels Tengberg svinger hofterne frem og tilbage.

- Kom så!, Vis mig, hvad I kan. 1, 2, 3... Og 5, 6 7, sådan her.

Bag ham står 30 unge mennesker. Nogle fniser, mens andre koncentrerer sig om at lære koreografien. To eftermiddage i denne uge har Roskilde Gymnasium nemlig dannet rammen for gratis salsa-undervisning for unge i Roskilde, der har lyst til at lære at danse. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Det er Salsa Latina, der både i denne og næste uge har arrangereret gratis undervisning for unge samt en stor salsafest på Roskilde Gymnasium torsdag den 25. april, hvor gymnasiets egen musik-café »Opswing« munder ud i en salsafest, hvor alle kan være med til at danse salsa i en time.

- Vi mangler nogle unge i foreningen, for flere af os lidt oppe i årene. Tænk, hvis det kunne blive sådan en trend blandt de unge at danse salsa. Det kunne da være fedt, siger Iben Blum, der er formand for Salsa Latina.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk