1. juni 2020
Halifax Burgers har overtaget Jensens Bøfhus? lokaler i Skomagergade og åbner nu efter at have bygget om og lavet ny indretning i løbet af sommeren. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Halifax Burgers har overtaget Jensens Bøfhus? lokaler i Skomagergade og åbner nu efter at have bygget om og lavet ny indretning i løbet af sommeren. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sagen er bøf: Halifax åbner i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sagen er bøf: Halifax åbner i dag
Roskilde - 15. august 2018 kl. 09:55
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det tog tre år at finde det rette sted og fire måneder at få indrettet lokalerne, men nu er Halifax Burgers klar til at åbne i Roskilde.

arrow Læs også: Ny burgerbar tager konkurrencen op i Roskilde

Tirsdag aften blev der holdt tre prøvemiddage, hvor restauranten blev fyldt i tre omgange for at få testet, om alt virker, som det skal. Det gik så godt, at Halifax Burgers åbner i dag, onsdag den 15. august klokken 11.

- Vi kører med tre »full seatings«, og der skal helst være lidt for mange, så det bliver lige som en fredag eller en lørdag aften, hvor folk står i kø, og personalet er nødt til at finde ud af, hvordan de får plads til alle, siger Ulrich Bøving Dehler, administrerende direktør og medstifter af Halifax Burgers.

Halifax begyndte i 2007 på Nørrebro, og hovedparten af kædens 11 restauranter ligger fortsat i København.

- Men allerede i 2015 begyndte vi at drømme om at komme uden for København. I første omgang kiggede vi på Roskilde, Køge og Hillerød, siger Ulrich Bøving Dehler.

Hillerød var den første by, hvor de fandt egnede lokaler, og i april i år kom Køge med på landkortet. Næsten samtidig blev det offentliggjort, at Halifax havde overtaget Jensens Bøfhus' gamle lokaler i Skomagergade 38 i Roskilde.

- Fordi vi overtog et sted, hvor der havde været restaurant, troede vi, at vi ikke skulle lave så meget om. Men vi er perfektionister af natur, og snart opdagede vi, at der gemte sig smukke mursten inde bag væggene, og et andet sted fandt vi tre vinduer bag en væg. Så det endte med, at vi startede helt fra nul, så det nærmest kun er ventilationen, der er tilbage, fortæller Ulrich Bøving Dehler.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde onsdag 15. august. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow Burgerkæde rykker ind i det tidligere Jensens
20. april 2018 kl. 10:04 Opdateret: kl. 10:04
arrow Ny burgerrestaurant følger amerikansk tradition
19. juli 2015 kl. 08:21 Opdateret: kl. 13:33
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk