2. august 2021
Burger King har de seneste måneder kun haft åbent for takeaway og i Drive In, men nu bliver der igen mulighed for at spise inde i restauranterne. Foto: Kenn Thomsen
Burger King har de seneste måneder kun haft åbent for takeaway og i Drive In, men nu bliver der igen mulighed for at spise inde i restauranterne. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så kan der igen spises hos Burger King

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så kan der igen spises hos Burger King
Roskilde - 29. maj 2020 kl. 10:42

Burger King i Roskilde åbner igen for spiseområderne i de to restauranter på Køgevej og Ro's Torv. Ligesom alle andre virksomheder har Burger King måtte tilpasse forretningen til den nye virkelighed og måtte lukke for spiseområderne. Dog har fastfoodkæden fortsat med at lange burgere over disken, men kun som takeaway og i Drive In.

Men med Danmarks genåbning i Fase 2 kan maden igen nydes i restauranten. Burger King fortæller, at de har set frem til åbningen, men at de samtidig forstår det ansvar og den respekt, en genåbning kræver.

- Vi glæder os virkelig til at igen have gæster siddende i restauranterne. Det er klart, at vi ikke bare åbner op for restauranterne på samme måde, som før corona kom til Danmark. Vi har stor fokus på at give gæsterne en god oplevelse - særligt når det kommer til sikkerhed og hygiejne, siger Daniel Schröder, der er marketingchef for Burger King i Danmark.

Burger King indfører nye tiltag for at sikre både gæsternes og medarbejdernes sikkerhed - blandt andet med plexiglas foran kasserne, omfattende rengøringsrutiner og information i restauranterne.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk