25. september 2020
Kunderne stod klar til åbningen af Rema 1000 på hjørnet af Roskildevænget og Køgevej. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Kunderne stod klar til åbningen af Rema 1000 på hjørnet af Roskildevænget og Køgevej. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er Rema 1000 åbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er Rema 1000 åbnet
Roskilde - 05. december 2019 kl. 10:06
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det røde bånd blev behændigt klippet over af borgmester Tomas Breddam (S), da Rema 1000 på hjørnet af Køgevej og Roskildevænget åbnede torsdag morgen klokken præcis 8.

Roskildes borgmester Tomas Breddam nævnte i sin tale, at Rema 1000 har taget flere initiativer for at mindske plastikforbruget og madspild. Derudover støtter Rema 1000 Natteravnene.

- Jeg glæder mig meget over, at I påtager jer det sociale ansvar overfor børn og unge. Og jeg ved, at Natteravnene her i kommunen er særdeles påskønnet, sagde Tomas Breddam, inden han klippede det røde bånd og selv tog den nye butik i øjensyn.

Foran butikken stod 20-30 kunder, som stille og roligt gik ind i butikken for at fange nogle af åbningstilbuddene. På vejen fik de en rød rose af en flok af medarbejdere, som agerede velkomstkomité.

I døren stod købmand Kim Torpegaard og gav hånd til de fleste kunder.

- Tillykke, så lykkedes det, lød det fra en ældre mand, inden han med et stort smil sendte sin hånd i retning af Kim Torpegaard.

Og selv om åbningen gik helt efter bogen, så var kundens henvisning sikkert på hele forhistorien, hvor det i første omgang var planen, at Rema 1000 ville åbne butikken i 2017. Det skete ikke, da der undervejs var problemer.

Sælger af grunden skulle blandt andet først lave en aftale med sine lejere fra Jan & Bo's Lystfiskershop, som ikke var begejstrede ved tanken om at flytte. Til sidst blev parterne dog enige, og byggeriet kunne gå i gang.

Det er tredje gang, Kim Torpegaard åbner en ny Rema 1000 butik.

- Jeg har også åbnet butikken på Ro's Torv og en i Fårevejle. Denne gang har jeg taget det lidt mere roligt, fortalte Kim Torpegaard.

En del af Rema 1000s koncept er, at købmændene indenfor nogle rammer har en stor grad af frihed til at påvirke deres butik. Kim Torpegaard har valgt at fokusere mest på ferskvarer.

- Så vi har det, man forbruger til daglig, sagde Kim Torpegaard, som selv bor ved Holbæk.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk