20. juni 2021
Jan Bjergskov Larsen troede som SF's nummer, at han ville komme i byrådet. For anden valg i træk, blev han skuffet, men han prøver igen om fire år. Foto: Mariann Sofiasdottir
Jan Bjergskov Larsen troede som SF's nummer, at han ville komme i byrådet. For anden valg i træk, blev han skuffet, men han prøver igen om fire år. Foto: Mariann Sofiasdottir
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SF's evige toer: Jeg prøver igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF's evige toer: Jeg prøver igen
Roskilde - 22. november 2017 kl. 15:13
Af Kristian Jørgensen

Det har ikke slået Jan Bjergskov Larsen ud, at han for andet valg i træk må se en forventet plads i byrådet glide sig af hænde på valgaftenen.

SF'eren måtte gå slukøret hjem, efter han længe troede på det andet mandat, men måtte se sig overhalet af Konservative.

Men selvom der er fire år til, ved han allerede, at han ikke er færdig med at prøve.

- Nej, aldrig. Alle gode gange tre - jeg er klar igen, siger Jan Bjergskov Larsen, som sad i byrådet før katastrofevalget i 2013, hvor partiet gik tilbge fra syv til et mandat.

Han er ikke bare skuffet over sit partis resultat.

- Jeg synes, det er forfærdeligt, at Socialdemokratiet får absolut flertal. Det er skidt for den politiske kultur, at magten ikke bliver spredt på flere partier, siger SF'eren.

En forklaring på partiets gentagne nedtur er, at SF som det eneste parti ikke har haft et byrådsmedlem, der genopstiller, og derfor ikke har haft den platform at markere sig på.

Dertil kommer, at man ikke har markeret sig nok på kernevelfærden. SF's nuværende byrådsmedlem, Birgit Pedersen, har gjort det godt inden for kulturområdet, men det er sket på bekostning af klassiske SF-områder som skole og børn, som han selv har ført valgkamp på qua sit arbejde som skoleleder.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk