19. april 2019
Kultur- og idrætsudvalgets formand Claus Larsen (S) havde forventet, at der var afsat flere penge til kunstgræsbaner i budgetforliget. Foto: Lars Kimer
Kultur- og idrætsudvalgets formand Claus Larsen (S) havde forventet, at der var afsat flere penge til kunstgræsbaner i budgetforliget. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S-politiker skuffet over bid af budgetforlig: Håndører til kunstgræsbaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-politiker skuffet over bid af budgetforlig: Håndører til kunstgræsbaner
Roskilde - 01. september 2018 kl. 10:37
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre millioner kroner om året til kunstgræs. Så skulle man tro, at kultur- og idrætsudvalgets formand Claus Larsen (S) ville være en glad mand, men det er langt fra tilfældet.

arrow Læs også: Debat: Nødråb fra fodboldtrænere om kunstgræsbaner

Claus Larsen var ikke med som socialdemokratisk forhandler ved budgetforhandlingerne, og selv om han siger, han bakker op om budgetforliget, så kommer der alligevel en del røg ud mellem sprækkerne på udvalgsformanden.

- Tre millioner kroner om året til kunstgræs er skuffende. Jeg har kun talt med politikere, der bakkede op om, at vi skulle have mere kunstgræs, og nu står vi så med pengene til en halv bane om året. Der er for ringe, siger han.

Den halve bane kan fodbolden ikke bruge til noget videre. Og Claus Larsen ved godt, hvad der må ske, og det kommer til at gå ud over andre udviklingsprojekter inden for sportens verden.

- Vi har jo en mindre pulje til mindre anlægsprojekter inden for sportens verden. Der må vi tage pengene fra for at få nogle baner. Det vil gå ud over andre, siger han.

Prioriteringsrækkefølgen med at der først skal bygges i Svogerslev og siden hos KFUM/Vindinge er han heller ikke helt tilfreds med.

- Mere end hver fjerde fodboldspiller i kommunen spiller på banerne i Himmelev. Nul kunstgræs til dem og end ikke en erklæring om penge til at renovere den bane, der allerede ligger der. Den renovering skal vi også have fundet penge til, siger Claus Larsen.

arrow Fem mio. til kunstgræs - æder af fællespulje
11. januar 2019 kl. 04:47 Opdateret: kl. 13:19
arrow Udsigt til mindst to nye kunstgræsbaner
29. august 2018 kl. 20:50 Opdateret: kl. 20:58
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk