12. december 2018
Kultur- og idrætsudvalgets formand Claus Larsen (S) havde forventet, at der var afsat flere penge til kunstgræsbaner i budgetforliget. Foto: Lars Kimer
Kultur- og idrætsudvalgets formand Claus Larsen (S) havde forventet, at der var afsat flere penge til kunstgræsbaner i budgetforliget. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S-politiker skuffet over bid af budgetforlig: Håndører til kunstgræsbaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-politiker skuffet over bid af budgetforlig: Håndører til kunstgræsbaner
Roskilde - 01. september 2018 kl. 10:37
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre millioner kroner om året til kunstgræs. Så skulle man tro, at kultur- og idrætsudvalgets formand Claus Larsen (S) ville være en glad mand, men det er langt fra tilfældet.

arrow Læs også: Udsigt til mindst to nye kunstgræsbaner

Claus Larsen var ikke med som socialdemokratisk forhandler ved budgetforhandlingerne, og selv om han siger, han bakker op om budgetforliget, så kommer der alligevel en del røg ud mellem sprækkerne på udvalgsformanden.

- Tre millioner kroner om året til kunstgræs er skuffende. Jeg har kun talt med politikere, der bakkede op om, at vi skulle have mere kunstgræs, og nu står vi så med pengene til en halv bane om året. Der er for ringe, siger han.

Den halve bane kan fodbolden ikke bruge til noget videre. Og Claus Larsen ved godt, hvad der må ske, og det kommer til at gå ud over andre udviklingsprojekter inden for sportens verden.

- Vi har jo en mindre pulje til mindre anlægsprojekter inden for sportens verden. Der må vi tage pengene fra for at få nogle baner. Det vil gå ud over andre, siger han.

Prioriteringsrækkefølgen med at der først skal bygges i Svogerslev og siden hos KFUM/Vindinge er han heller ikke helt tilfreds med.

- Mere end hver fjerde fodboldspiller i kommunen spiller på banerne i Himmelev. Nul kunstgræs til dem og end ikke en erklæring om penge til at renovere den bane, der allerede ligger der. Den renovering skal vi også have fundet penge til, siger Claus Larsen.

arrow Kunstgræs til alle bliver noget af et kunststykke
18. august 2018 kl. 08:32 Opdateret: kl. 18:16
arrow Mangel på kunstgræs: 12-årige må træne klokken 20
30. januar 2018 kl. 13:10 Opdateret: kl. 13:10

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk