19. oktober 2018
Beboer Anders Nielsen foran den grusvej, som var udset til at være tilkørslen til det nye Vindinge Nord. Den løsning vil socialdemokraterne ikke længere arbejde for. Foto: Kim Rasmussen
Beboer Anders Nielsen foran den grusvej, som var udset til at være tilkørslen til det nye Vindinge Nord. Den løsning vil socialdemokraterne ikke længere arbejde for. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S klar til ændringer i Vindinge-lokalplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S klar til ændringer i Vindinge-lokalplan
Roskilde - 03. oktober 2017 kl. 14:51
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgermødet i aftes i Vindingehallen om den nye udstykning i byens nordlige del blev et tilløbsstykke med omkring 150 borgere, og de havde en del synspunkter i forhold til planerne for området.

arrow Læs også: Godt med ændringer i nye planer for Vindinge

Debatten i aftes får nu Socialdemokraterne til at stille sig bag flere ændringer. Blandt andet vil partiet nu støtte, at der kun bliver bygget i ét plan nærmest den nye udstykning på Stålmosevej og Skovmosevej.

- Vi lytter til de kritikpunkter, der kommer, og derfor ser vi det nu som løsningen, at de nærmeste boliger bliver i ét plan, siger Torben Jørgensen (S), formand for plan- og teknikudvalget.

Det bakkes op af blandt andre Dansk Folkeparti.

- Det vil passe bedre ind i området, så det støtter vi, siger Gitte Simoni (DF), som selv bor i Vindinge.

Socialdemokraterne er også klar til at flytte tilkørslen til Vindinge Nord.

- Vi skal have skrevet ind i lokaleplanen, at tilkørselsvejen til Vindinge Nord skal ligge på Tingvej, før man kommer ind i byen, og at den skal etableres med det samme, så indkørslen til området ikke kommer inde i byen, sådan som den ellers var tiltænkt, siger Torben Jørgensen.

Gitte Simoni synes rigtig godt om det forslag, som borgere præsenterede i aftes, med en rundkørsel inden byen med fordelingsveje til både det kommende Vindinge Nord og det ligeledes kommende Vindinge Vest.

- Det er et forslag, vi skal se nærmere på. Der var rigeligt med bekymringer over oversigtsforholdene fra borgerne til, at vi skal have tænkt en anden løsning end den, som lokalplanforslaget lægger op til, siger hun.

Du kan læse hele historien i tirsdagens udgave af DAGBLADET Roskilde.

arrow Vindinge nord: Borgerne er bekymret
15. november 2017 kl. 17:37 Opdateret: kl. 13:59
arrow Måske lysner det for trafikken i Vindinge
29. september 2017 kl. 15:21 Opdateret: kl. 12:32

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk