11. juli 2020
Op, op, op gik det. Den længste uafbrudte stigning var 12 kilometer, den stejleste på 12 procent på etapen, der bragte Team Glade Børn ind over grænsen til Tjekkiet.
gallery icon

Se billedserie

Op, op, op gik det. Den længste uafbrudte stigning var 12 kilometer, den stejleste på 12 procent på etapen, der bragte Team Glade Børn ind over grænsen til Tjekkiet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rystetur på brostenene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rystetur på brostenene
Roskilde - 19. juli 2018 kl. 15:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skolelærere kender det: Man er på lejrskole med et par klasser, og om aftenen, når alle er gennet til køjs, må man kæmpe en hård kamp for at få ro på værelserne.

Sådan er det ikke i Team Glade Børn! Her var der ro på hotellet allerede klokken 22. Det eneste, der kunne høres, var tung snorken bag flere af dørene.

Men de 49 tilbageværende ryttere havde nu også al mulig grund til at være trætte, for onsdag blev en ualmindeligt strabadserende dag. Feltet forlod Dresden og også det velpolerede og velorganiserede Tyskland med veje af høj standard og er nu kommet ind i Tjekkiet. Efter grænsen blev krydset, bød etapen på brosten i rigelige mængder og generelt dårlige veje af stærkt vekslende kvalitet. Så i ordets bedste betydning er feltet rystet godt sammen!

Onsdagens etape var forholdsvis kort, »kun« 125 kilometer, men ikke desto mindre end af de hårdeste, for den bød også på bakker, den ene efter den anden, nærmest i en uendelighed, så der virkelig skulle arbejdes med gearene. De stejleste stigninger var på 12 procent - og den længste stigning var på 12 kilometer uafbrudt! Her giver det mening med 21 gear.

Sammenlagt bød etapen på 1416 højdemeter, og hver rytter har i gennemsnit brændt 3300 kalorier af.

I dag fortsætter turen mod Prag.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk