24. maj 2019
Roskilde Syd Rotary Klubs formand Torben Bovien og INSPs direktør Stine Bardeleben Helles ved brændeovnen, som ikke længere sender røg ud i Folkerummet, efter at Roskilde Syd har betalt for en røgsuger til skorstenen.
Roskilde Syd Rotary Klubs formand Torben Bovien og INSPs direktør Stine Bardeleben Helles ved brændeovnen, som ikke længere sender røg ud i Folkerummet, efter at Roskilde Syd har betalt for en røgsuger til skorstenen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rotary hjælper INSP med røgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rotary hjælper INSP med røgen
Roskilde - 12. december 2018 kl. 18:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brændeovnen i Folkerummet på INSP er en god varmekilde på det gamle skoleslagteri i Roskilde i den kolde tid. Ovnen har dog indimellem givet røg i rummet, for et langt og koldt skorstensrør let sender røg tilbage.

arrow Læs også: Gaver til plejehjem: Nye træer og en slyngelstue

INSP har haft en skorstensfejer forbi, som anbefalede en røgsuger på skorstenen til at løse problemet. Da INSP ikke selv havde pengene til løsningen, trådte Roskilde Syd Rotary Klub til med beløbet.

- INSP er et unikt mødested i Roskilde, som skaber plads til mennesker og aktiviteter, som ikke findes andre steder i Roskilde. Derfor er vi meget glade for at kunne støtte, så de mange besøgende kan holde varmen røgfrit i den kolde tid, siger Torben Bovien, formand for Roskilde Syd.

Stine Bardeleben Helles, direktør for INSP, glæder sig over gaven.

- Livet på INSP er afhængig af, at vi har gode rammer. Her om vinteren sikrer varmen i brændeovnen, at de folk som kommer på INSP kan mødes og sætte gang i aktiviteter i lune omgivelser. Derfor er vi meget glade for, at Rotary Syd trådte ind med penge til røgsugeren, siger hun.

1200 mennesker bruger i snit INSP i løbet af en uge. INSP har åbent alle hverdage frem til jul, og der er både musik, folkekøkken og fri dans på programmet. Alle arrangementer kan ses på INSPs Facebookside.

arrow Der er noget i gære bag nedrivningsstøvet
26. oktober 2018 kl. 18:10 Opdateret: kl. 13:20
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk