19. april 2019
Nanna Stormly scorer et af sine ti mål med en kvik afslutning, inden DHGs Maria Borg når at sætte en parade. Foto: Jeppe Lodberg
Nanna Stormly scorer et af sine ti mål med en kvik afslutning, inden DHGs Maria Borg når at sætte en parade. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskildes kvinder holdt hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskildes kvinder holdt hjem
Roskilde - 22. september 2018 kl. 16:36
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik nærmest som træner Anders Knudsen havde forudsagt, da Roskilde Håndbolds kvinder lørdag til sin første hjemmekamp i 1. division havde besøg af DHG.

De fynske gæster blev ret hurtigt sat afgørende af, men nægtede deres skæbne og kæmpede sig op igen, hvorefter det blev et spørgsmål om, hvorvidt de blå/hvides psyke ville stå distancen.

Det gjorde den til dels, og der kom aldrig reel spænding om pointenes fordeling. Roskilde vandt 29-24 med Nanna Stormly som en meget markant skikkelse som den rolige playmaker, der også havde mål i højrehånden.

Ti gange nettede hun, og det sidste af hendes mål var endog særdeles vigtigt, for da havde DHG takket være lidt for hektisk spil i Roskilde-angrebet kæmpet sig fra 24-18 til 24-21 med ni minutter tilbage at spille. Fynboerne svarede straks igen, men indhopper Cecilie Dalmose viste fin teknik og tanke, da hun skudfintede sig igennem til 26-22, hvorpå DHGs spillere endelig indså den umulige opgave.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk