25. februar 2021
Venstres leder i Roskilde Jette Tjørnelund forklarer, hvordan hun og de øvrige lokale folkevalgte må arbejde ekstra hårdt, når det kokser i partitoppen.
Venstres leder i Roskilde Jette Tjørnelund forklarer, hvordan hun og de øvrige lokale folkevalgte må arbejde ekstra hårdt, når det kokser i partitoppen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskildes V-leder:Vi arbejder os gennem modvinden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskildes V-leder:Vi arbejder os gennem modvinden
Roskilde - 20. januar 2021 kl. 13:31
Af Torben Kristensen

- Vi skal arbejde os gennem den nuværende politiske modvind med solidt lokalt arbejde til gavn for borgerne i Roskilde.

Sådan forklarer Venstres leder i byrådet, Jette Tjørnelund, om hvordan man som lokalpolitiker må tackle situationen, når partiet på landsplan er løbet ind i problemer med både den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen og den nu forhenværende næstformand Inger Støjberg.

- Vi har holdt ekstra møder og talt med mange medlemmer samt interesserede borgere. Som lokalpolitikere må vi bruge endnu mere tid i denne periode, så vi kan vise alle her i Roskilde, hvad vi står for, og hvilke værdier vi repræsenterer. Det arbejder vi ufortrødent videre med.

Jette Tjørnelund henviser til, at andre af de store partier som Socialdemokratiet, Konservative, Radikale og SF i perioder også har haft deres kriser og nedture. Men de er alligevel kommet tilbage igen.

- Jeg er overbevist om, at Venstres dybe rødder og gode traditioner vil hjælpe os igennem denne periode, selv om det lige nu rusker godt i grenene. Ellemann har som formand lagt en politisk linje, der fastholder partiets vigtige værdier, og det bakker vi i Roskilde selvfølgelig helt op om, siger V-gruppeformanden i Roskilde Byråd.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk