21. oktober 2019
Roskilde-bænken kunne juble i Stoholm, som da Aars i det indledende oprykningsspil blev slået.  Foto: Hans-Jørgen Johansen
Roskilde-bænken kunne juble i Stoholm, som da Aars i det indledende oprykningsspil blev slået. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskildemænd slår Stoholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskildemænd slår Stoholm
Roskilde - 22. april 2019 kl. 15:51
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt - som i ALT - skulle spille, hvis Roskilde Håndbolds mænd skulle have den midnste chance for at få et point med hjem, da de 2. påskedag skulle spille første af to afgørende kampe om kvalifikation til 1. division hos Stoholm.

Det sagde træner Rasmus Svane - og så nappede hans tropper da begge point og står nu med særdeles gode kort til at sikre sig oprykning, når der er returopgør søndag den 28. april kl. 17.30 i Roskilde Kongrescenter.

20-19 vandt Roskilde efter at have været bagud 10-9 ved pausen i det første opgør, hvor ingen af holdene på noget tidspunkt var foran med mere end ét mål.

Med små fire minutter tilbage var det hjemmeholdet, der førte med 19-18 og Roskilde kaldte en sidste time-out. Den virkede helt efter hensigten - stoholmerne scorede ikke yderligere.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk