20. januar 2019
Kingspan Insulation har kontor i Universitetsparken i Trekroner og er en del af den internationale Kingspan-koncern. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Kingspan Insulation har kontor i Universitetsparken i Trekroner og er en del af den internationale Kingspan-koncern. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-virksomhed kan vinde to klimapriser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-virksomhed kan vinde to klimapriser
Roskilde - 18. januar 2018 kl. 06:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde-virksomheden Kingspan Insulation er blevet nomineret til to prestigefyldte klimapriser: Byggeriets Klimapris og Byggeriets Energipris. Priserne uddeles i forbindelse med byggeri-messen Byggeri'18, der holdes i Messe C i Fredericia den 13.-16. marts.

Kingspan Insulation, der ligger i Trekroner, var også nomineret til Byggeriets Klimapris i 2016 og er denne gang indstillet for sin klimastrategi »NetZero by 2020«. Målsætningen er at være CO2-neutrale på alle faciliteter verden over i 2020, blandt andet ved at reducere virksomhedens energibehov generelt, generere vedvarende energi og levere det nødvendige via bæredygtige ressourcer.

Alene i 2016 har koncernen brugt seks gange mere vedvarende energi end i 2011, hvilket svarer til 55 millioner tons kul. I 2014 kom 28 procent af Kingspan-koncernens energiforbrug fra vedvarende energikilder. I slutningen af 2017 har de overhalet deres målsætning og allerede nået 70 procent af målet.

Hvad angår Byggeriets Energipris, er Kingspan Insulation nomineret for at have forbedret sit Kooltherm-produktsortiment og den termiske ydeevne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk