4. august 2021
Advokat Morten Bøgenskjold fra Roskilde-firmaet ENP skal være med til at redde firmaer fra stor gæld og fallit.
Advokat Morten Bøgenskjold fra Roskilde-firmaet ENP skal være med til at redde firmaer fra stor gæld og fallit.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-advokater med til at redde firmaer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-advokater med til at redde firmaer
Roskilde - 13. juni 2021 kl. 13:51

Advokaterne hos firmaet Enp på Elisagårdsvej i Roskilde skal være med til at hjælpe og redde firmaer, der kommer i økonomiske problemer. De skal deltage i en indsats, der kaldes 'Early Warning', hvilket på normal dansk betyder tidlig varsel.

Enp-advokaterne er af Erhvervshus Sjælland og Erhvervshus Hovedstaden udpeget Enp advokater til at levere juridisk bistand og rådgivning til de mange virksomheder, som af forskellige årsager havner i en krise, der risikerer at koste dem livet.

Formålet er, at flere kriseramte virksomheder overlever, og at de virksomheder, der må lukke, stopper hurtigere og med mindre gæld.

- Jeg er sikker på, at flere virksomheder kan reddes, hvis de får hjælp og rådgivning tidligere i processen. Denne ordning giver mulighed for det, da det er gratis for virksomhederne, siger Morten Bøgenskjold, som er partner i advokatfirmaet.

Morten Bøgenskjold frygter, at endnu flere virksomheder kan få brug for hjælp i de kommende måneder efter mere end et år med corona-pandemi.

- I takt med at diverse kompensationspakker udfases, og virksomhederne skal til at betale udskudt skat og moms, kan flere ende i en økonomisk krise, mener Roskilde-advokaten.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk