21. oktober 2019
Roskilde TeamGyms JuniorMix-hold vandt guld til DM i Brøndby Hallen.
gallery icon

Se billedserie

Roskilde TeamGyms JuniorMix-hold vandt guld til DM i Brøndby Hallen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde TeamGym triumferede til DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde TeamGym triumferede til DM
Roskilde - 03. juni 2019 kl. 09:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde TeamGym fik et danmarksmesterskab og to sølvmedaljer ud af weekendens DM i Brøndby Hallen, hvor seniorkonkurrencerne blev livestreamet af DR, mens resten blev livestreamet af GymDanmark. Roskilde var repræsenteret i JuniorMix, Juniordrenge og SeniorMix og fik dermed medaljer i alle tre rækker.

arrow Læs også: Fire foreninger sammen om nyt stort gymnastik-arrangement

Guldet gik til JuniorMix-holdet, der kom til DM som favoritter, efter at de weekenden forinden havde vundet forbundsmesterskaberne. De levede op til favoritværdigheden ved at være sikkerheden selv, og der var aldrig for alvor tvivl om, at holdet ville vinde guldet.

Juniordrengene kom til DM med en fjerdeplads i bagagen fra sidste weekend, men formåede at veksle den placering til en sølvmedalje. Der var spænding til det sidste, og afstanden fra første- til fjerdepladsen var under to point. Guldet blev vundet af TeamGym Århus med sølle 0,034 point.

Roskilde TeamGyms SeniorMix-hold var ligeledes forsvarende forbundsmestre, men måtte til DM se sig overhalet af Ollerup Højskoles multinationale hold bestående af landsholdsgymnaster fra Norge, Sverige og Island. Ollerup vandt med 0,3 point foran Roskilde, som dog kunne trøste sig med, at de kvalificerede sig til de nordiske mesterskaber, der finder sted i Norge i november.

Danmarksmesterskaberne var et tydeligt bevis på, at det er lykkedes for Roskilde TeamGym at skabe stærke og holdbare miljøer i både seniorgruppen og juniorgruppen, især klubbens arbejde med at skabe store mixmiljøer for både piger/drenge og kvinder/mænd. Det lover godt for de kommende år og skyldes i høj grad de mange nye muligheder, der er skabt af Roskildes Kommunes nye fantastiske springcenter på Kildegården, lyder det fra Roskilde TeamGyms formand Thomas Frandsen.

arrow Video og billeder: Ungerne er vilde med Søndagsræs
17. februar 2019 kl. 14:54 Opdateret: kl. 14:54
arrow De kunne ikke vente: Nyt springcenter er taget i brug
11. august 2018 kl. 11:13 Opdateret: kl. 17:19
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk