15. oktober 2019
Roskilde Rideklubs elevskolehold har kvalificeret sig til finalen i ElevskoleCup, der holdes i Aalborg i weekenden. På billedet ses fra venstre: Nora Gregersen, Milla Janning, Sascha Sejberg og Sille Dybdal Olesen.
gallery icon

Se billedserie

Roskilde Rideklubs elevskolehold har kvalificeret sig til finalen i ElevskoleCup, der holdes i Aalborg i weekenden. På billedet ses fra venstre: Nora Gregersen, Milla Janning, Sascha Sejberg og Sille Dybdal Olesen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Rideklub har et af landets bedste elevskolehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Rideklub har et af landets bedste elevskolehold
Roskilde - 24. maj 2019 kl. 15:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Rideklub skal i weekenden 24.-26. maj til finalen i Dansk Rideforbunds ElevskoleCup 2019, der afvikles i forbindelse med det internationale ridesportsstævne Equitour Aalborg. 74 elevskolehold fra hele landet har deltaget i turneringen og er efter de indledende runder blevet til seks finalehold. Roskilde Rideklub kan med andre ord bryste sig af at have et af Danmarks seks bedste elevskolehold.

arrow Læs også: Roskilde Rideklub er bedst i Østdanmark

Holdet består af fire ryttere i alderen 10 til 15 år, der skal ride på helt ukendte heste. Idéen med Elevskole Cuppen er netop, at det er den stævneansvarlige klub, der stiller heste til rådighed for de deltagende ryttere, og på den måde giver cuppen elevskoleryttere en unik mulighed for at deltage i stævner hos andre klubber, uden at skulle transportere elevhestene. Roskilde Rideklub skal i finalen dyste mod Sportsrideklubben Vallensbæk, Sønderborg Sportsrideklub, Vejle Rideklub, Vasehus Rideklub og Kjellerup Sportsrideklub.

Rytterne på holdet skal gå på elevskolen og modtage undervisning på elevskolehest - og må ikke have erfaring fra tidligere stævner.

Ved deltagelse i cuppen trænes og testes rytterens omstillingsparathed og fleksibilitet, når de skal ride på fremmede heste. Udover den ridemæssige erfaring giver cuppen også rig mulighed for at knytte nye venskaber på tværs af landet.

- Vi har trænet mange timer for at nå hertil, og jeg er stolt af de her seje piger, som hver gang yder deres absolut bedste. De er en fornøjelse at træne. Men ikke mindst er jeg stolt af det sammenhold, pigerne udviser med hinanden, den støtte og opbakning, de giver deres rytterkammerater, siger holdleder Rikke Johansen.

Da det ikke er gratis at komme til Aalborg, har Roskilde Rideklub haft en indsamling i gang for at hjælpe deltagerne med økonomisk støtte til transport og ophold. Der er også blevet råd til, at holdet kunne få undervisning af eksamineret berider Henrik Palm Toft.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk