16. oktober 2019
Ved landingen ligner Roskilde de fleste andre lufthavne, men når det handler om at tage sig at businesskunderne, er den noget ganske særligt. Foto: Lars Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Ved landingen ligner Roskilde de fleste andre lufthavne, men når det handler om at tage sig at businesskunderne, er den noget ganske særligt. Foto: Lars Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Lufthavn er bedst på kontinentet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Lufthavn er bedst på kontinentet
Roskilde - 21. april 2019 kl. 14:48
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Lufthavn er stadig blandt de absolut bedste steder at lande for de piloter og flyselskaber, der har specialiseret sig i at transportere travle erhvervsfolk rundt i verden.

arrow Læs også: Roskilde Lufthavn er blevet lettere at kigge i kortene

Det viser den årlige afstemning, som fagbladet Business Air News offentliggør i sit februarnummer.

Tusindvis af piloter og andre air men har deltaget i afstemningen, som resulterede i, at Roskilde Lufthavn opnåede en imponerende andenplads blandt flere end 400 erhvervslufthavne i hele verden, dog bortset fra Nord- og Sydamerika.

Det er syvende år i træk, at Roskilde Lufthavn er i topti på den eksklusive liste - det har ingen anden lufthavn præsteret.

Den eneste lufthavn, der blev bedre bedømt, var Belfast City Airport i Nordirland, som med en mikroskopisk margin sikrede sig førstepladsen.

Dermed kan Roskilde Lufthavn glæde sig over at være den bedste på hele det europæiske kontinent - og altså også bedre end »rivalen« Bromma i Stockholm, som i årets undersøgelse kom ind på tredjepladsen.

- Vi er utrolig glade for den flotte placering. For alle os, der arbejder i Roskilde Lufthavn, handler det hver eneste dag om at give vores kunder verdensklasseservice, og derfor er det et stort skulderklap for alle medarbejdere, at vi er i topti for syvende år i træk. Vi har mange dygtige kolleger i hele Europa, og mange af dem har faciliteter, som vi ikke kan matche. Derfor har vi satset hårdt på god og personlig service og dedikeret personale, der har indgående forståelse for kundernes ønsker og behov, siger lufthavnschef Lars Lip.

Betjeningen af businesskunderne varetages formelt af selskabet Roskilde Executive Handling, hvor en af kerneværdierne er gæstfrihed. Det fortæller driftsleder Simona Jespersen til Business Air News.

- Vi tager os af vore gæster og forretningsforbindelser på samme måde, som man ville gøre på et hotel, og vi gør det på en meget personlig måde. Vi møder kunderne i øjenhøjde, og vi gør hverken for lidt eller for meget. Vi lægger stolthed i at forstå kundernes ønsker og behov, siger Simona Jespersen til Business Air News.

De direktører, der ankommer i privatfly, er meget krævende, og Roskilde Executive Handling forsøger hele tiden at forudse, hvilke behov de har.

Erfaringerne bliver samlet op og brugt til at analysere og forbedre lufthavnens egne processer med det resultat, at personalet så godt som altid gør det rigtige. Det er ifølge Simona Jespersen nøglen til succesen.

- Det sikrer, at vi skaber værdi for vore kunder - og det gør det også sjovere at gå på arbejde, når vi forbedrer vores potentiale, inspirerer hinanden og samarbejder. Vi er gode til at kommunikere indbyrdes, og det er med til at sikre, at vi leverer et godt produkt, siger Simona Jespersen.

Artiklen blev førstegang bragt på sn.dk som +historie den 22. februar 2019. Nu kan du læse den gratis.

arrow Forretningsfly får eget hotel
24. maj 2018 kl. 05:40 Opdateret: kl. 15:28
arrow Indendørs parkering på vej til fly i Roskilde
20. februar 2018 kl. 15:44 Opdateret: kl. 12:11
arrow Lufthavn i den syvende himmel
23. februar 2017 kl. 06:13 Opdateret: kl. 14:33
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk