21. november 2017
Henrik Rasmussen stopper som administrerende direktør for Roskilde Festival-gruppen ved årets udgang. Foto: Anders Ole Olsen
Henrik Rasmussen stopper som administrerende direktør for Roskilde Festival-gruppen ved årets udgang. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Festivals direktør meddeler sin afgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Festivals direktør meddeler sin afgang
Opdateret 28. januar 2016 kl. 07:33
Roskilde - 26. januar 2016 kl. 11:26
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter at have stået i spidsen for Roskilde Festival i tre årtier har Henrik Rasmussen meddelt, at 2016 bliver hans sidste år som administrerende direktør for Roskilde Festival-gruppen.

arrow Læs også: Festivalboss sagde farvel med krammere på stribe

- Jeg har truffet min beslutning, fordi jeg mener, at tidspunktet er det rette: Vi har i dag en stærk organisation og ledelse, vi er godt i gang med at udvikle vores øvrige forretningsområder, og vi har skærpet festivalen, så den står godt rustet til fremtiden i et konkurrencepræget marked. Som jeg mange gange har sagt, så har de to seneste festivaler i mine øjne været blandt de absolut bedste nogensinde. Det kan jeg godt være bekendt at give videre, siger Henrik Rasmussen, der har været en del af ledelsen siden 1986 og var festivalens første ansatte på fuld tid.

Henrik Rasmussen fortsætter i sin nuværende rolle frem til 1. januar 2017 og giver dermed bestyrelsen god tid til at finde hans afløser.

- Henrik Rasmussens beslutning om at stoppe ligger i naturlig forlængelse af den udvikling, vi sammen har arbejdet på. Den er derfor ikke helt ny for os i bestyrelsen, og vi har stor forståelse og respekt for den, om end det også er med et vist vemod, at vi har taget imod den. Henrik har i tre årtier siddet i den øverste ledelse af Festival-gruppen, så man kan vel godt sige, at det er en æra, der nu slutter. Men det er på den måde også udtryk for en organisation, der udvikler sig, og vi er helt enige i, at organisationen er godt rustet til et skifte, ikke mindst takket være Henrik, siger bestyrelsesformand Steen Jørgensen.

arrow Hun bliver ny direktør for Roskilde Festival
05. juli 2016 kl. 11:13 Opdateret: kl. 10:32
arrow Roskilde Festivals chef spekulerede for en kvart milliard
19. december 2015 kl. 07:40 Opdateret: kl. 11:13
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk