19. december 2018
Mens festivaler som Northside i Aarhus og Tinderbox i Odense vil af med de professionelle pantsamlere, har Roskilde Festival ingen planer i den retning. Foto: Anders Ole Olsen
Mens festivaler som Northside i Aarhus og Tinderbox i Odense vil af med de professionelle pantsamlere, har Roskilde Festival ingen planer i den retning. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Festival står fast: Beholder pantboder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Festival står fast: Beholder pantboder
Roskilde - 26. april 2018 kl. 12:56
Af Katrine H. Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Northside gør det, Tinderbox gør det, men Roskilde Festival kommer ikke til at fjerne pantboderne. Så klar er meldingen fra Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde.

arrow Læs også: Festivalgæster tester fremtidens pantautomat

Begrundelsen for afskaffelsen af pantboderne på festivalerne i Aarhus og Odense er, at pantsamlere i stigende grad generer festivalgæsterne. Et problem, som Roskilde Festival ikke nikker genkendende til.

- Vores udgangspunkt er, at pantsamlere er festivalgæster, der ligesom alle andre har købt billet til festivalen. Deres formål er så bare, at de kommer for at samle pant. Generelt foregår pantsamlingen på en rigtig fin måde, hvor vi har fundet nogle rammer, som fungerer rigtig godt. Selvfølgelig hører vi stadig fra nogle gæster, som synes, at pantsamlerne går for tæt på. Men det er ikke det generelle billede. Vi oplever ikke mange klager over pantsamlere, siger Christina Bilde til DAGBLADET Roskilde.

arrow Færrre pant-problemer på Roskilde Festival
30. juni 2016 kl. 14:08 Opdateret: kl. 14:17
arrow Sådan vil Roskilde Festival undgå nyt pant-kaos
25. maj 2016 kl. 12:15 Opdateret: kl. 10:02

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk