21. september 2020
Roskilde Festival har stadig problemer med tilbagebetalingen til de folk, som betalte med chip-armbånd under festivalen. Nu har folk fået mere tilbage, end de havde krav på. Foto: Lars Kimer
Roskilde Festival har stadig problemer med tilbagebetalingen til de folk, som betalte med chip-armbånd under festivalen. Nu har folk fået mere tilbage, end de havde krav på. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Festival i ny betalings-bommert: Giver gæster for mange penge tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Festival i ny betalings-bommert: Giver gæster for mange penge tilbage
Roskilde - 18. juli 2019 kl. 11:55
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først trak Roskilde Festival et beløb dobbelt, og nu er den gal igen. Roskilde Festival har haft en del problemer med det chip-armbånd, som festivalen i år har introduceret som muligt betalingsmiddel.

arrow Læs også: Tømte pungen: Festival betaler penge tilbage efter bommert

Første problem opstod, da festivalen kom til at trække det ubrugte beløb, som brugerne skulle have retur dobbelt. Den fejl blev rettet i mandags.

Så nu har brugerne gået og ventet på at få det korrekte beløb retur - altså de penge som brugerne havde sat ind på chippen, men som de ikke havde brugt.

Noget er imidlertid gået galt, for flere brugere af chippen beretter nu over for DAGBLADET om, at de har fået langt mere retur, end de har krav på. De har nemlig fået det beløb ind på deres konto, som de satte ind på chippen til at begynde med - selvom brugerne gladelig brugte løs af beløbet under Roskilde Festival.

På den måde har brugerne nu fået for mange penge retur, og selv om festivalen er »non-profit«, så er det næppe tanken at donere til festivalens gæster.

- Vi er udfordret af teknikken, men vi udbedrer alle fejl inden for få dage, lyder det i en kort mail fra Roskilde Festivals pressetjeneste, som ikke kan oplyse, hvor mange gæster den ekstra tilbagebetaling er »gået ud over«.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk