12. december 2018
Roskilde Festivals Avalon-scene flytter hen, hvor der hidtil har været backstage-område.  Foto: Mie Neel
Roskilde Festivals Avalon-scene flytter hen, hvor der hidtil har været backstage-område. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Festival flytter scener og åbner lukket land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Festival flytter scener og åbner lukket land
Roskilde - 14. november 2018 kl. 09:42
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Festivalgængerne skal have rettet på stedsansen til næste års Roskilde Festival, hvor der bliver flyttet scener, og publikum indtager nyt land.

arrow Læs også: Roskilde annoncerer hovednavn: Vi skal være forelskede om lørdagen

Avalon, som hidtil har ligget vest for Orange Scene, bliver flyttet hen, hvor backstage-området har ligget i mange år. Scenen beholder sin intime stemning og teater-udseeende, men flytter ind i det hidtil lukkede område for at give den bedre omgivelser.

- Vi prøver at skabe den bedste oplevelse til vores publikum, og vi arbejder med at inddrage de naturlige bevoksninger, bygninger og naturlige rum, der allerede er på pladsen. Backstage Village er et område med flot afgrænsede træer og natur, og der vil vi placere Avalon, for det passer rigtig godt til det område, siger Bertel Baagøe, der er Roskilde Festivals divisionschef for byplan og produktion.

Avalons placering er endnu ikke helt afgjort, men den plads, scenen efterlader, er allerede afsat.

Den bliver overtaget af Apollo, som er festivalens elektroniske scene.

Apollo har ligget på grænsen mellem festivalens indre plads og campingområdet, hvor den har budt på store dansefester med vilde lysshows. Scenen beholder sin profil, men får et nyt udseende.

Tilbage står det område, Apollo forlader. Det bliver til et formentlig eftertragtet campingområde, men opvarmningscenen Apollo Countdown bliver her.

Roskilde Festival arbejder på at smelte scenen sammen med områdets bycenter og placere det i trærækken ind mod festivalpladsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk