14. oktober 2019
Roskilde Festival modtog to priser ved European Festival Awards og er desuden blevet hædret af miljøorganisationen A Greener Festival. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Roskilde Festival modtog to priser ved European Festival Awards og er desuden blevet hædret af miljøorganisationen A Greener Festival. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde Festival får pris for terrorberedskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde Festival får pris for terrorberedskab
Roskilde - 19. januar 2018 kl. 10:37
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det regner med priser over Roskilde Festival i disse dage. Ved den årlige European Festival Awards modtog festivalen priser for sine sikkerhedsindsatser og det sociale engagement. Samtidig har festivalen fået en miljøpris fra den internationale miljøorganisation A Greener Festival.

arrow Læs også: Festival får pris for indsats mod krænkere

European Festival Awards er den internationale festivalbranches svar på Oscaruddelingen og blev holdt i forbindelse med branchefestivalen Eurosonic i den hollandske by Groningen.

Ved festlighederne modtog Roskilde Festival en Health & Safety Innovation Award, som tildeles arrangører, der går forrest, når det handler om at skabe trygge og sikre rammer i eventbranchen. Det er især festivalens bidrag til viden og løsninger inden for terrorberedskab på tværs af de europæiske festivaler, der blev fremhævet ved prisoverrækkelsen.

Prisen blev modtaget sammen med den schweiziske festival Paléo.

Roskilde Festival er også blevet tildelt en Take A Stand Award for sine socialt engagerede og dialogskabende initiativer.

Det var første gang, at denne pris blev uddelt. Juryen lagde her vægt på det historiske, almennyttige formål, hvor Roskilde Festival gennem næsten 50 år har udviklet sin sociale profil ved at bruge festivalen som en platform for socialt engagement og forandringer i fællesskabet.

Endelig har den internationale miljøorganisation A Greener Festival tildelt Roskilde Festival prisen Highly Commended Award, der gives til festivaler, som har taget store skridt i forhold til at nedbringe affaldsmængderne og udledningerne af drivhusgasser, og som har fokus på at engagere deltagerne i miljøspørgsmålet.

arrow - Jeg synes altid, der bliver råbt kommentarer efter én
06. juli 2018 kl. 10:36 Opdateret: kl. 08:08
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk