20. juli 2019
Politiet rykkede ud til en flittig butikstyv, der endte med at begå røveri. Foto: Kim Rasmussen
Politiet rykkede ud til en flittig butikstyv, der endte med at begå røveri. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Serietyv blev røver: Truede butiksansatte med kanyle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Serietyv blev røver: Truede butiksansatte med kanyle
Opdateret 22. januar 2019 kl. 13:01
Roskilde - 22. januar 2019 kl. 12:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 53-årig kvinde fra Roskilde havde mandag eftermiddag haft travlt med at stjæle fra en lang række butikker, inden tyvetogtet gennem byen blev standset af butikspersonale.

arrow Læs også: Kold kvinde blev hjulpet hjem

Det skete lidt efter klokken 17 og efter et besøg i Bahne i Algade, hvor medarbejderne havde bemærket, at hun havde taget nogle varer fra forretningen og forlod den uden at betale.

De kontaktede politiet, samtidig med at de blev ved med at holde kvinden under opsyn. Hun gik ind i Neye, hvor hun også stjal, og så besluttede personalet fra de to forretninger i fællesskab at holde kvinden tilbage, indtil betjentene dukkede op kort efter.

Kvinden var ikke særligt medgørlig, men truede derimod verbalt med, at hun ville stikke butikspersonalet med en kanyle.

Dermed forvandlede tyveriet sig til røveri, og kvinden kunne reelt have ført truslerne ud i livet, eftersom det viste sig, at hun vitterlig havde en kanyle på sig.

Det var nu langtfra det eneste, betjentene fandt hende i besiddelse af. Med sig havde hun også en sort affaldspose, der var fyldt med varer, som hun havde stjålet i en lang række butikker i Skomagergade og Algade.

Noget af det var forsynet med alarmbrikker, men det havde tydeligvis ikke forhindret kvinden i at stjæle det.

I sækken var adskillige stykker tøj med prismærker på, mad, spiritus og slik. Noget af det stammede fra Irma og Meny, mens det var lidt vanskeligere at fastslå, hvorfra især tøjet stammede.

Det er politiet ved at finde ud af nu, men størstedelen af tyvekosterne er allerede leveret tilbage til de forretninger, hvorfra de stammer.

Den 53-årige kvinde, som politiet kender ganske godt fra flere tidligere tilfælde af butikstyveri, blev anholdt og afhørt, men i sidste ende også løsladt, da anklagemyndigheden efter nærmere gennemgang af sagerne og kvindens personlige forhold vurderede, at der ikke var grundlag for fremstilling i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Hun er fortsat sigtet i sagerne, som senere vil finde sin afgørelse i et forbindelse med et retsmøde, hun bliver indkaldt til.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk