8. marts 2021
Staldbygningerne på Roskilde Rideskole var hverken tidssvarende eller efter loven, og derfor skulle de totalrenoveres. Blandt andet skulle bjælkerne i etageadskillelsen blotlægges, så der blev højere til loftet. En opgave, som HTO Nedrivning fik.
Staldbygningerne på Roskilde Rideskole var hverken tidssvarende eller efter loven, og derfor skulle de totalrenoveres. Blandt andet skulle bjælkerne i etageadskillelsen blotlægges, så der blev højere til loftet. En opgave, som HTO Nedrivning fik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rideklub har fået højt til loftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rideklub har fået højt til loftet
Roskilde - 21. februar 2021 kl. 14:57

Staldbygningen på Sct. Jørgensbjerggården, hvor Roskilde Rideklub og klubbens elevskole holder til, var efterhånden blevet så gammel, at den ikke længere opfyldte kravene i den nye lov om hold af heste. Det var derfor nødvendigt at renovere bygningen, og blandt andet skulle der være højere til loftet.

arrow Læs også: På ridelejren er det ikke kun hesten, der får motion

Det blev Ason A/S, der som hovedentreprenør blev valgt til at stå for renoveringen af staldene, men inden de nye faciliteter kunne bygges op, måtte der rives ned og saneres i de gamle og utidssvarende stalde.

Det skal gøres af specialister, for i gamle bygninger er der ofte miljøfarlige stoffer, som i dag er forbudt.

HTO Nedrivning A/S i Taastrup blev derfor hyret til at forestå nedrivningsopgaven, der blandt andet bestod af fjernelse af de gamle staldbokse og asbestholdig tagbeklædning.

- En væsentlig del af vores opgave har været at blotlægge bjælkerne i etageadskillelsen, så der blev højere til loftet. Derudover var saneringen af bygningens tag, der indeholdt det miljøskadelige stof asbest en vigtig del af opgaven, siger direktør i HTO Nedrivning, Lars Christensen.

Roskilde Rideklub har stor betydning for børn og unge i lokalområdet, og Lars Christensen har derfor været særlig glad for at opgaven, hvor 36 nye staldbokse og hele 4,7 meter til loftet blev taget i brug kort før jul.

- Det er vigtigt for børn og unge med sunde interesser. At have ansvaret for dyr udvikler dem. Derfor er steder som Roskilde Rideskole uvurderlige i et lokalsamfund, fordi de unge har et sted at komme, hvor de har socialt samvær og får frisk luft, mens de omgår levende væsener, siger han.

For tiden arbejder HTO Nedrivning også med en renovering på Gadstrup Skole, og så har virksomheden netop indgået en sponsoraftale med FC Roskilde.

arrow En vinder og en taber i kampen om puljepenge til rideklubber
07. maj 2020 kl. 19:35 Opdateret: kl. 12:52
arrow Ulovligt: Rideklubber skal bruge 15 mio. for at blive lovlige
22. januar 2020 kl. 05:49 Opdateret: kl. 12:12
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk