19. maj 2019
Lisbet Kindvig.
Lisbet Kindvig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revisionsfirma tager endnu en partner fra konkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revisionsfirma tager endnu en partner fra konkurrent
Roskilde - 14. januar 2019 kl. 15:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO har per 1. januar ansat statsautoriseret revisor Lisbet Kindvig som ny partner på det lokale kontor i Roskilde. Lisbet Kindvig kommer fra en stilling som partner i RIR Revision og tager sit team af rådgivere og revisorer med sig til BDO, lige som senior partner og statsautoriseret revisor Dan R. Petersen gjorde, da han flyttede ind med sit team i november sidste år. Dan R. Petersen kom ligeledes fra RIR Revision.

arrow Læs også: Revisor tager kunder og medarbejdere med sig

- Vi har i BDO stor fokus på at få en bedre og bredere geografiske dækning på Sjælland og derved rykke endnu tættere på virksomhederne og deres dagligdag. Derfor har vi på blot fire måneder udvidet med nyt kontor i Kalundborg og, nu for anden gang, nyt mandskab i Roskilde. Vi er meget glade for muligheden for at styrke vores private revision og rådgivning med ansættelsen af Lisbet Kindvig. Hun er en dygtig revisor og rådgiver og har et godt netværk i nærområdet. Under hele processen har kemien været god. Det skaber et stærkt grundlag for det videre arbejde, siger Peter Rasborg, Senior Partner og regionsleder for BDO på Sjælland.

Det nye team flytter ind på BDOs kontor på Ringstedvej 18 i Roskilde. Samlet set vil BDO nu beskæftige godt 55 rådgivere og revisorer på adressen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk