14. december 2017
Jagtforeningen Jyllinge Holme fårelaugs foderskur på Korskilde er i weekenden blevet brændt ned. Der er fundet rester af fyrværkeri i brandtomten. Foto: Hans Erik Lund
gallery icon

Se billedserie

Jagtforeningen Jyllinge Holme fårelaugs foderskur på Korskilde er i weekenden blevet brændt ned. Der er fundet rester af fyrværkeri i brandtomten. Foto: Hans Erik Lund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rester af fyrværkeri fundet i brandtomt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rester af fyrværkeri fundet i brandtomt
Roskilde - 25. september 2017 kl. 11:51
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jagtforeningen Jyllinge Holmes fårelaug begynder ugen meget frustreret. Natten til lørdag er det skur, som foreningen har foder i på Korskilde, blevet brændt ned.

- Vi skal finde ud af, hvad vi gør. Når fårene om 14 dage bliver taget hjem, og vi skal have taget lammene fra, går de på Korskilde, og så skal vi kunne give dem noget foder, siger sognepræst Kaj Bollmann, som er medlem af Jagtforeningen Jyllinge Holmes fårelaug.

Han fortæller, at foderhuset var af træ og har stået i fred og ro på stedet i nogle år. Nu er de nødt til at rive det ned, da det er helt ødelagt af branden.

Fårelauget bygger på frivilligt arbejde, og nogle af de frivillige kommer cyklende, så der skal være foder og halm på stedet.

- Jeg håber, at nogle af dem, som har været enten vidne til ildspåsættelsen eller involveret i den, har ryggrad og samvittighed nok til, at de stiller op og er med at bygge en ny løsning, siger Kaj Bollmann og fortæller, at han har fået at vide, at der er blevet hældt benzin på skuret, inden der er blevet sat ild til det.

Den teori vil Martin Bjerregård fra Midt- og Vestsjællands Politi ikke udelukke, men han oplyser, at der er fundet rester af fyrværkeri i brandtomten, så derfor vil politiet gerne høre fra personer, som har afskudt fyrværkeri i området før brandens opståen.

Brandvæsnet rykkede ud til branden klokken 01.46 natten til lørdag. De måtte opbryde døren ind til skuret for at slukke branden i nogle træbukke, der blev opbevaret på stedet.

Cirka 100 meter fra foderskuret samles der indimellem en flok unge mennesker, som blandt andet tænder bål. De frivillige fra fårelauget har konstateret, at der i bålet ligger rester fra en benzindunk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk