28. oktober 2020
Claus Niller stiller op til en selfie sammen med borgmester Joy Mogensen, men nu er det slut med at stille sig til rådighed for bestyrelsesarbejde i kommunale sammenhænge. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Claus Niller stiller op til en selfie sammen med borgmester Joy Mogensen, men nu er det slut med at stille sig til rådighed for bestyrelsesarbejde i kommunale sammenhænge. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rektor nedlægger sine kommunale hverv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rektor nedlægger sine kommunale hverv
Roskilde - 01. december 2018 kl. 11:22
Af Steen Østbjerg

En af Roskildes mest centralt placerede personer, Roskilde Katedralskoles rektor Claus Niller, har nedlagt alle sine bestyrelsesposter, som har noget med Roskilde Kommune at gøre.

arrow Læs også: Rektor: Nutidens unge er bedre end deres rygte

Han siger selv, at det sker for ikke at risikere at stå i vejen for det politiske arbejde, som hans hustru, Jette Henning (S), udfører i byrådet, hvor hun er formand for skole- og børneudvalget.

Den mulige konflikt mellem ægtefællernes engagement i lokalsamfundet blev synlig i forbindelse med et møde på rådhuset onsdag. Her skulle to udvalg, beskæftigelses- og socialudvalget og skole- og børneudvalget, drøfte fremtiden for UU Roskilde/Lejre, Ungdommens Uddannelsesvejledning, hvor Claus Niller har plads i bestyrelsen.

Mødet havde også deltagelse af økonomiudvalget og blev derfor ledet af borgmester Joy Mogensen (S). Derimod fik det ikke deltagelse af Jette Henning, der blev erklæret inhabil. Den situation er uholdbar, mener Claus Niller.

- Jeg har måttet erkende, at nogle af de poster, jeg har haft, kan begrænse min kones politiske arbejde, og det skal det ikke. Derfor har jeg nedlagt mine hverv, siger Claus Niller.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde

arrow Rektoren der ikke kan lade være med at blande sig
29. oktober 2019 kl. 18:17 Opdateret: kl. 11:41
arrow Rektor: Stiller vi for store krav til hinanden?
29. juni 2019 kl. 11:44 Opdateret: kl. 18:25
arrow Video og billeder: Katedralen fejrede 50 år på Holbækvej
10. april 2019 kl. 13:33 Opdateret: kl. 13:58
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk