15. december 2019
Det er 14 måneder siden første spadestik blev taget på den nye retspsykiatri Sct. Hans. Torsdag var der rejsegilde. Her holder Finn Rudaizky (DF) tale. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Det er 14 måneder siden første spadestik blev taget på den nye retspsykiatri Sct. Hans. Torsdag var der rejsegilde. Her holder Finn Rudaizky (DF) tale. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rejsegilde på ny retspsykiatri: Turisterne vil misunde udsigten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rejsegilde på ny retspsykiatri: Turisterne vil misunde udsigten
Roskilde - 13. juni 2019 kl. 16:05
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lad det være sagt med det samme, rå betonvægge giver ikke den bedste akustik. Og rå betonvægge er noget af det, den nye retspsykiatri Sct. Hans har masser af.

Torsdag klokken 12 bliver rejsegildet markeret. Rejsegildet er jo en fest for håndværkerne og entreprenørerne, men også mange af de faggrupper fra Region Sjælland, som skal have deres dagligdag i bygningerne er mødt op.

Det giver masser af snak, som dog forstummer, da der bliver holdt nogle korte taler.

Direktør for Region Hovedstadens psykiatri, Martin Lund oplyser, at byggeriet er gået stærkt, siden det første spadestik blev taget den 1. april sidste år. Region Sjælland har valgt at kalde den nye retpsykiatri for Udsigten.

Finn Rudaizky (DF), som er formand for den politiske følgegruppe til byggeriet og regionsmedlem i Region Hovedstaden, glæder sig til at se det færdige byggeri.

- Mem jeg skal nok komme før, siger han med et smil og fortæller, at der vil ikke være nogle værelser uden udsigt til vandet.

- Så hvis der er ledige pladser, kan vi måske udleje dem til turister, siger Finn Rudaizky muntert.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde fredag den 14. juni. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk