14. oktober 2019
Foto: Anders Ole-Olsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Anders Ole-Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rasmus Paludan gæstede Roskilde: Få gad bruge krudtet på ham

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus Paludan gæstede Roskilde: Få gad bruge krudtet på ham
Opdateret 13. maj 2019 kl. 08:19
Roskilde - 11. maj 2019 kl. 17:48
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rasmus Paludan, partileder for Stram Kurs, gæstede lørdag Stændertorvet for at udbrede kendskabet til sine kontroversielle politiske standpunkter.

Klokken 11.20 kom han valsende forbi pølseboden iført sommerhat og et mobilkamera, som optog alt hvad han oplevede på sin vej. Imens stod de etablerede partier og talte lystigt med de vælgere, som de kunne friste til en snak.

Få viste interesse for den nye kandidat i klassen, som havde en kvindelig kamerafører med, for at det politiske budskab kunne blive spredt. Tilstedeværelsen var egentlig annonceret som en tur, hvor der skulle deles valgmateriale ud. Det var dog ingen steder at se, i den tid DAGBLADET fulgte med i kandidatens gøren og laden.

Mest ivrige for at tale med Rasmus Paludan var syv unge drenge, flere med skateboards, langt under den valgbare alder. De kastede sig ud i personlige selfies og peace-tegn, som om de var rendt ind i en rock- eller sportsstjerne. En enkelt kvinde på en elscooter fik også en kort snak med partilederen.

Selv om de færreste lagde mærke til besøget, så var der dog nogen, der havde et skarpt øje på begivenhederne. Det var de syv uniformerede betjente og deres mere anonyme kolleger med øresnegle og mørke solbriller placeret rundt om på torvet.

Efter en halv time på torvet var der ikke mere at komme efter for hr. Paludan, og han skyndte sig videre på sin turne, som denne lørdag også talte Køge og Ringsted. Imens talte socialdemokrater, Enhedslisten og Dansk Folkeparti videre med de valgbare roskildensere, der gerne ville tale politik.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk