23. januar 2021
Ragnarock har åbnet en netbutik, hvor der i første omgang kan købes Gasolin?-relaterede effekter. Franz Beckerlees jakke, som ses her på billedet, er dog ikke til salg. Foto: Mie Neel
Ragnarock har åbnet en netbutik, hvor der i første omgang kan købes Gasolin?-relaterede effekter. Franz Beckerlees jakke, som ses her på billedet, er dog ikke til salg. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ragnarock åbner netbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ragnarock åbner netbutik
Roskilde - 11. maj 2020 kl. 17:29

Ragnarock må lige som de øvrige museer vente med at åbne, men har i stedet benyttet ventetiden på at lavet en netbutik, der åbner mandag den 11. maj. I netbutikken, der kan findes på adressen shop.museumragnarock.dk, kan man købe varer, der har en forbindelse til museets udstilinger, og det vil i første omgang sige Gasolin'-udstillingen.

arrow Læs også: Museer giver den gas i ny årbog

- Vi begynder med de varer fra Gasolin'-udstillingen, som vores kernebrugere har efterspurgt allermest. Og så udvider vi gradvis blandt andet med flere bøger, plakater og effekter, der knytter sig til Roskilde Festival. Det bliver meget spændende, siger Anette Gade Kristensen, kommerciel chef i museumsorganisationen Romu. I hele maj vil der være 10 procent i introduktionsrabat på alle varer i netbutikken.

I løbet af de seneste måneder har Romu lanceret flere nye digitale tiltag såsom virtuelle omvisninger, digital alsang, flere nye elektroniske nyhedsbreve, digitale quizzer om kulturhistorie, ugens online genstand og daglige nyskrevne artikler om kulturarven på museets hjemmesider.

- Nok har vi været lukkede, men vi er langt fra slukkede. Og selvom de fleste kolleger har arbejdet hjemme, så har jeg sjældent mærket så stor vilje til alligevel at være sammen og at lykkes med en stor omstilling. Med den digitale museumsbutik, der henvender sig til borgere i hele Danmark, satser vi på at kunne udvide kendskabet til museet og højne interessen for at komme på besøg, når det igen bliver muligt på Rabalderstræde i Roskilde, siger museumsdirektør Morten Thomsen Højsgaard.

arrow Museer ser frem til at møde publikum igen
28. maj 2020 kl. 17:53 Opdateret: kl. 12:17
arrow Video: Lukket museum havde over 100 på rundvisning
29. april 2020 kl. 00:08 Opdateret: kl. 11:33
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk