21. juli 2019
I weekenden er der Sportscar Event på Sjællandsringen, men til efteråret vil der også kunne opleves sportsvogne i Roskildes gader.
I weekenden er der Sportscar Event på Sjællandsringen, men til efteråret vil der også kunne opleves sportsvogne i Roskildes gader.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Racing Festival drøner til Roskilde med Magnussen i spidsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Racing Festival drøner til Roskilde med Magnussen i spidsen
Opdateret 09. juni 2014 kl. 19:17
Roskilde - 06. juni 2014 kl. 09:37
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med Kevin og Jan Magnussen i spidsen for et stjernespækket felt af internationalt kendte racerkørere vil Den Internationale Racing Festival komme til Roskilde til efteråret.

Hidtil har festivalen været holdt i København og havde for to år siden over 57.000 besøgende, men i år bliver den holdt i Roskilde i weekenden 18.-19. oktober, hvor der laves et baneforløb gennem byens gader.

På Racing Festivalen har publikum mulighed for at komme helt tæt på sportsvognene og få en tur med en professionel racerkører bag rattet. Festivalen arrangeres af racerkøreren Thorkild Thyrring, og overskuddet går til velgørenhed.

- Racing festivalen er jo et helt særligt arrangement, hvor man som publikum får en kæmpe oplevelse. Og samtidigt får vi på den måde genoplivet et stykke af byens historie, som mange stadig mindes med stor glæde, siger Roskildes borgmester Joy Mogensen (S) med henvisning til racerbanen Roskilde Ring, der i årene fra 1955 til 1968 trak mange af datidens motorsportsstjerner til byen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk