25. oktober 2021
Mind Your Own Business søger frivillige, som vil hjælpe unge drenge fra Roskilde med at udvikle en mikrovirksomhed. Foto: PR
Mind Your Own Business søger frivillige, som vil hjælpe unge drenge fra Roskilde med at udvikle en mikrovirksomhed. Foto: PR
Foto: Jonas Kroener
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rådgivere søges til at hjælpe unge drenge med virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rådgivere søges til at hjælpe unge drenge med virksomhed
Roskilde - 11. september 2020 kl. 09:49

Vil du være med til at hjælpe en gruppe unge drenge fra Roskilde med at udvikle deres egen mikrovirksomhed?

I 10 år har organisationen Mind Your Own Business engageret unge drenge fra udsatte boligområder i hele landet til at etablere mikrovirksomheder og styrke deres kompetencer i arbejdet med iværksætteri. I Roskilde har organisationen eksempelvis samarbejdet med ni unge drenge fra mikrovirksomheden La Cattlaya, der har designet og produceret tøj.

Nu skal en ny gruppe drenge etablere en mikrovirksomhed i Roskilde, og Mind Your Own Business søger engagerede personer, som vil bruge deres kompetencer til at støtte op om drengenes udvikling og iværksætterdrømme som frivillige venturepiloter.

Som venturepilot bliver man drengenes tætteste sparringspartner og bruger sine kompetencer fra uddannelse og arbejde til at få drengene i mål med deres forretningside. Et team på seks til otte venturepiloter skal samarbejde med drengene fra oktober i år til maj 2021. Man mødes én fast dag om ugen og samarbejder i cirka tre timer. Op til lancering af drengenes event eller produkter kan der være mere samarbejde.

Interesserede kan få mere at vide ved at skrive til info@myob.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk