19. januar 2021
Trygs administrerende direktør Morten Hübbe er en af de erhvervsledere, som har været på gæsteophold på erhvervsøkonomi på RUC. Onsdag var han på universitetet som hovedtaler ved et gå-hjem-møde arrangeret af RUC og Erhvervsforum Roskilde. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Trygs administrerende direktør Morten Hübbe er en af de erhvervsledere, som har været på gæsteophold på erhvervsøkonomi på RUC. Onsdag var han på universitetet som hovedtaler ved et gå-hjem-møde arrangeret af RUC og Erhvervsforum Roskilde. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: RUC vil lege med erhvervslivets spidser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RUC vil lege med erhvervslivets spidser
Roskilde - 30. marts 2017 kl. 18:36
Af Lars Ahn Pedersen

Erhvervsøkonomi og RUC er ikke en kombination, de fleste umiddelbart vil forbinde med hinanden, men det engang så »røde« universitet gør i dag en stor dyd ud af at samarbejde med erhvervslivet.

RUC var onsdag vært for et gå-hjem-møde arrangeret i samarbejde med Erhvervsforum Roskilde om fremtidens udfordringer og muligheder, hvor hovedtalerne var Morten Hübbe og Jens Birgersson, administrerende direktører for henholdsvis Tryg og Rockwool.

Begge har været på gæsteophold på RUC i projektet »Executive in Residence«, hvor fremtrædende erhvervsledere har holdt forelæsning og vejledt studerende og undervisere på erhvervsøkonomi-uddannelsen.

- Det er vigtigt for os, at vores studerende kan komme ud i virksomhederne, så vi er i gang med at udvide vores samarbejde med de største virksomheder herhjemme. Det gør vi blandt andet ved at invitere erhvervsledere, som er tilknyttet universitetet i længere tid, siger Kristian J. Sund, lektor i strategi og organisation på RUC og leder af »Executive in Residence«.

Konceptet bag »Executive in Residence« er taget fra topuniversiteter som Harvard og Columbia i USA, men er ifølge Kristian J. Sund ikke set i Danmark før. RUC føler, at man allerede har et godt samarbejde med det lokale og regionale erhvervsliv, men det er nyt, at man nu går efter toppen i dansk erhvervsliv.

- RUC er i gang med en større transformation fra et lille universitet med en alternativ tilgang til et »voksent«, internationalt respekteret universitet. Spørgsmålet er så, hvordan vi udnytter det potentiale? Det kræver, at vi er åbne over for erhvervslivet, siger Kristian J. Sund.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk