12. april 2021
Den 54-årige, politiet standsede, var faktisk ikke påvirket, men der var alligevel så rigelig grundt til at anholde ham.
Den 54-årige, politiet standsede, var faktisk ikke påvirket, men der var alligevel så rigelig grundt til at anholde ham.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pusher lå inde med skarpladt pistol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pusher lå inde med skarpladt pistol
Roskilde - 01. marts 2021 kl. 12:10
Af Steen Østbjerg

Det var en snebold, der begyndte at rulle, da politiet fredag eftermiddag vinkede en bil ind til siden i den vestlige del af Roskilde.

arrow Læs også: Narkobule blev ryddet af politiet

Bag rattet sad en 54-årig mand, som betjentene i patruljevognen havde en mistanke om kunne være narkopåvirket og muligvis også kunne have narkotika på sig, så de tilkaldte også en narkohund.

Den første mistanke viste sig at være ubegrundet - en narkotest, der blev foretaget på stedet, gav nemlig ikke udslag. Ikke desto mindre er han nu varetægtsfængslet og har udsigt til en fængselsstraf, der meget vel kan blive længere end et år.

For narko, det var der nemlig. I bilen snusede hunden sig frem, til 21 salgsklumper hash og 13 pølsemandsposer med amfetamin. I bilen blev i alt fundet 34 gram hash og 17 gram amfetamin, som endnu ikke var forberedt til salg.

Den 54-årige blev anholdt, og på baggrund af de fund, der var blevet gjort, aflagde politiet også besøg i mandens nærliggende hjem. Også her blev der fundet narkotika i ga ske betragtelige mængder - 81 gram amfetamin, 1270 gram hash og 87 gram marihuana. Dertil kom, at der dukkede en pistol med skarpe patroner på. Det hele blev beslaglagt.

Fængslingen af den 54-årige var udfaldet på et grundlovsforhør, som blev holdt i Retten i Holbæk lørdag for lukkede døre. Det giver politiet tid til at materiale, der underbygger dets mistanke om, at den 54-årige forud for anholdelsen har solgt en større mængde amfetamin og hash.

Varetægtsfængslingen gælder foreløbig til den 25. marts.

arrow Bilister havde narko, penge og kniv i bilen
04. marts 2021 kl. 13:41 Opdateret: kl. 13:20
arrow 23-årig dømt for narkohandel - stedfar frifundet
29. januar 2021 kl. 15:24 Opdateret: kl. 12:02
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk