16. januar 2021
Gulvet i Himmelevhallen er så dårligt, at spillere er gået igennem. Nu kommer der nyt gulv, da Kultur- og Idrætsudvalget har sat 1,2 millioner kroner af til det. Foto: Lars Ahn Pedersen
Gulvet i Himmelevhallen er så dårligt, at spillere er gået igennem. Nu kommer der nyt gulv, da Kultur- og Idrætsudvalget har sat 1,2 millioner kroner af til det. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Puljepenge: Himmelev blev den store vinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Puljepenge: Himmelev blev den store vinder
Roskilde - 16. januar 2020 kl. 15:42
Af Britt Nielsen

Kultur- og idrætsudvalget har 7,5 millioner kroner i puljen til kultur-, fritids- og idrætsfaciliteter. I denne uge fordelte udvalgets medlemmer 4,2 millioner kroner.

arrow Læs også: Manglende festivalmillioner kan give KFUM kvaler med kunstgræsset

Det betyder, at der kommer nyt gulv i Himmelevhallen, hvilket koster 1,2 millioner kroner. Badmintonhallen i Himmelev får også nyt gulv. Det koster 700.000 kroner.

Derudover bliver der afsat 1,3 millioner kroner yderligere til renovering og granulatsikring af kunstgræsbanen i Himmelev.

Det kan lyde, som om hovedparten af puljepengene i år lander i Himmelev.

- Det er et stort område, som jo også omfatter Trekroner. Så er der belæg for at bruge pengene her. Vi kan heller ikke have, at spillerne går gennem gulvet, siger formand for kultur- og idrætsudvalget, Claus Larsen (S) og henviser til, at der er spillere, som er gået igennem gulvet i Himmelevhallen, fordi gulvet er meget slidt.

To projekter fik nej

Udover de tre projekter i Himmelev har kultur- og idrætsudvalget også afsat én million kroner til idræts- og bevægelsesfaciliteter i naturen.

Det kunne eksempelvis være, at pengene bliver brugt til en bedre adgang til vand og bedre muligheder for at sætte en kajak eller båd i vandet. En anden mulighed kunne være flere afmærkede gå-, løbe- og cykelruter i skove, enge og parker. Der er fokus på, at stierne gerne må være med lys, så de er trygge at bevæge sig på.

Foreningsfitness i Himmelev havde søgt om tre millioner kroner, og Koncertkapellet havde søgt om seks millioner kroner, men disse to projekter bliver ikke prioriteret i denne omgang.

Roskilde Rideklub har søgt om fire millioner kroner til ombygning af hestestaldene, og her har udvalget valgt at sætte ansøgningen på hold og undersøge præcis, hvad pengene skal gå til.

Der er 3,3 millioner kroner tilbage i puljen.

arrow Interview: KFUM er klar til samarbejde - med visse krav
08. juli 2020 kl. 13:10 Opdateret: kl. 13:23
arrow Kunstgræsbane-indvielse: Her er Holgers
31. januar 2020 kl. 15:19 Opdateret: kl. 15:19
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk