31. maj 2020
Orienteringsklubben Roskilde har baner i flere skove, og de står til fri afbenyttelse. Man skal blot printe kortet ud fra klubbens hjemmeside. Foto: Jens Wollesen
Orienteringsklubben Roskilde har baner i flere skove, og de står til fri afbenyttelse. Man skal blot printe kortet ud fra klubbens hjemmeside. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøv orienteringsklubbens baner på egen hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøv orienteringsklubbens baner på egen hånd
Roskilde - 27. marts 2020 kl. 08:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Boserup Skov er for tiden et yndet udflugtsmål, og normalt vil Orienteringsklubben Roskilde være til stede om lørdagen med sine ugentlige orienteringsløb for alle med start og mål fra Boserupgård. Den aktivitet er der dog lukket for i øjeblikket grundet situationen med begrænsning af corona-smitten.

arrow Læs også: Smagsprøve får folk i gang med orienteringsløb

- Men alle de røde pæle med posterne står fortsat spredt rundt om i skoven, så hvorfor ikke bruge dem, hvis man alligevel er ude for at nyde naturen? siger klubbens formand Anders Laage Kragh,

Derfor har klubben lagt alle sine kort med et væld af baner ud på egen hjemmeside, hvorfra alle og enhver er velkommen til at downloade og printe en bane eller to - eller så mange, som man nu har lyst til.

- Tilbuddet er fuldstændig gratis, men man skal selv kunne printe kortet. Klubben kan og må ikke dele kort ud af hensyn til smittefaren, forklarer Anders Laage Kragh.

Alle kort kan printes i A4-format, og der er kort med baner over både Boserup Skov, Himmelev Skov, Hyrdehøj og sågar også over Hvalsøskovene. Kortene kan hentes på klubbens hjemmeside www.okr.dk, og der kan løbes døgnet rundt på alle dage og lige så tit, man vil.

- Tilbuddet er gældende, indtil vi igen får mulighed for at arrangere lørdagsløbene i Boserup Skov, hvor der jo er medlemmer fra klubben, som vejleder alle interesserede i sporten, siger Anders Laage Kragh.

arrow Skovens kinderæg: Hele tre ting på én gang
15. marts 2019 kl. 11:38 Opdateret: kl. 09:21
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk