14. maj 2021
Politisk tegner der sig et flertal for at sige nej til jorddeponi/terrænregulering mellem Svogerslev og Roskilde. Billedet er fra et andet jorddeponi-projekt. Foto: Peter Andersen
Politisk tegner der sig et flertal for at sige nej til jorddeponi/terrænregulering mellem Svogerslev og Roskilde. Billedet er fra et andet jorddeponi-projekt. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere overvejer et »nej«: Vil ikke have kæmpe jorddeponi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere overvejer et »nej«: Vil ikke have kæmpe jorddeponi
Opdateret 12. april 2021 kl. 13:43
Roskilde - 12. april 2021 kl. 13:17
Af Lars Kimer

Der tegner sig et overraskende nej fra politisk hold til det store jorddeponi-projekt, som har været under opsejling mellem Svogerslev og Roskilde. Forvaltningen har ellers spillet ind med, at politikerne skal sige ja til projektet. Men udvalgsformanden vil det anderledes, og han har inden mødet i morgen opbakning fra flere andre partier.

arrow Læs også: 67.500 kubikmeter: Sag om jord-deponi udskudt en måned

- Vi er med på, at vi har fået at vide, at vi bare må sige ja til det her, men det vil vi ikke. Vi mener, der er så store gener for beboere, andre trafikanter og naturen, at vi ikke vil lægge ryg til det her, så vi er en gruppe partier, som vil sige nej, siger Karim Arfaoui (S), formand for klima- og miljøudvalget, som regner med at have flertal for synspunktet.

Formanden er klar på, at et nej formentlig vil blive påklaget til miljø- og fødevareklagenævnet.

- Det er fint for os med en prøvelse, for det er væsentligt at få klargjort, hvor meget hensyn til naboer og naturen kan fylde i sager om terrænreguleringer, som i sidste ende »bare« handler om forbedring af en enkelt persons landbrugsjord, siger Karim Arfaoui.

arrow Politisk undren over jorddeponi: DN siger »I kan intet gøre«
11. januar 2021 kl. 12:23 Opdateret: kl. 13:19
arrow Jord-deponi: Trafikanter skal dele væsentlig vej med 2200 lastbiler
11. januar 2021 kl. 12:21 Opdateret: kl. 13:19
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk