20. september 2019
Politiet havde nok at gøre i Roskildes natteliv, hvor flere unge mænd måtte bortvises eller anholdes i løbet af natten mellem lørdag og søndag. Foto: Kenn Thomsen
Politiet havde nok at gøre i Roskildes natteliv, hvor flere unge mænd måtte bortvises eller anholdes i løbet af natten mellem lørdag og søndag. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet på overarbejde i nattelivet: Syv unge mænd anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet på overarbejde i nattelivet: Syv unge mænd anholdt
Roskilde - 18. marts 2019 kl. 11:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af natten mellem lørdag og søndag var politiet flere gange til stede på diverse restaurationer, diskoteker og på Roskilde Station, hvor flere mennesker forstyrrede den offentlige orden. Politiet måtte bortvise en person, og der var flere blev anholdt i løbet af natten. Enten fordi de nægtede at forlade et udskænkningssted eller optrådte chikanerende eller truende over for borgere, personale eller politiet.

En bortvist person fra Roskilde Station var en 21-årig mand fra Hørsholm, der ikke ville forlade bussen.

En 26-årig mand fra Holbæk blev anholdt for at råbe af politiet og forstyrre den offentlige orden i bymidten.

En 20-årig mand fra Valby og en 19-årig mand fra Holbæk blev anholdt for sammen med to grupperinger at have indledt slagsmål ud for Mulligans Pub.

En 19-årig mand fra Jægerspris blev anholdt for at forstyrre den offentlige orden på gaden i Roskilde, hvor han fornærmede politiet og nægtede at forlade stedet.

To grupper af personer var kommet i uoverensstemmelse på Garbos og var derfor røget i totterne på hinanden. Politiet kom til stedet med flere patruljer og fik ro på gemytterne. En 18-årig mand fra Roskilde blev anholdt, da han nægtede at forlade Garbos. Herefter der faldt ro på stedet.

En 20-årig mand fra Hedehusende blev anholdt, da han udviste truende og udfarende adfærd over for en dørmand på Dansebar og nægtede at forlade stedet.

En 20-årig mand fra Ringsted blev anholdt, da han nægtede at forlade Gustav Wieds Vinstue i Roskilde, efter politiet tre gange havde bedt ham om at gå.

De anholdte er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De vil høre nærmere fra politiet senere, men flere vil formentlig få større bøde.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk