17. april 2021
En 45-årig mand er flere gange inden de seneste to år blevet afsløret i at køre bil, som om han ikke har kørekort. Foto: Kim Rasmussen
En 45-årig mand er flere gange inden de seneste to år blevet afsløret i at køre bil, som om han ikke har kørekort. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet overhalet af hurtig bilist uden kørekort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet overhalet af hurtig bilist uden kørekort
Roskilde - 08. marts 2021 kl. 14:18

En 45-årig mand fra Skibby valgte den forkerte bil at overhale, da han lørdag aften kørte på Holbækmotorvejen ved Roskilde. En af bilerne var nemlig en civil patruljebil fra færdselspolitiet, der klokken 22.10 målte den 45-årige til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 146 km/t over knap 1700 meter på motorvejen i østlig retning ved Roskilde.

arrow Læs også: Kostbar køretur for 17-årig bilist uden kørekort

Den 45-årige blev standset, og det viste sig, at han tidligere var blevet frakendt kørekortet og havde undladt at generhverve det, så han blev sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven. Efterfølgende kunne politiet desuden konstatere, at det nu var syvende gang inden for blot de seneste to år, at den 45-årige blev afsløret i at køre bil trods manglende førerret.

Derfor beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation, men den beslutning var den 45-årige uenig i, så nu skal en dommer til at kigge nærmere på, om politiet havde grundlag for at beslaglægge bilen. Den 45-årige vil således høre nærmere fra politiet, når lørdagens overtrædelser skal for retten, der også skal tage stilling til eventuel konfiskation af bilen.

arrow Biltyv nægtede kendskab til bil han lige havde kørt i
10. marts 2021 kl. 13:47 Opdateret: kl. 13:20
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk